PERSOONLIJK ADVIES

Agenda's bedrukken

Een agenda met bedrukking is een product dat iedere dag door veel mensen wordt gebruikt. Een bedrukte agenda is gemakkelijk los of in een tas mee te nemen. Waar uw relaties en klanten ook komen, zij hebben altijd een eigen persoonlijke bedrukte agenda bij zich met daarin gemaakte afspraken, notities, contacten, etc. Agenda’s met bedrukking kunt u op ieder moment weggeven. Dit kan gedurende het hele jaar, waardoor u altijd een relatiegeschenk klaar heeft liggen voor een nieuwe klant of relatie. Natuurlijk kunt u de agenda’s met bedrukking ook per post opsturen naar al uw vaste relaties en klanten. 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Agenda’s met bedrukking – soorten 

Een bedrukte agenda is in verscheidene uitvoeringen te bestellen bij Suprème Relatiegeschenken, zoals: 

  • uitvoeringen in meerdere talen
  • portefeuille uitvoeringen
  • promo uitvoeringen
  • luxere uitvoeringen 

Agenda’s zijn gemaakt van verschillende materialen, zodat zij binnen ieder budget passen. Deze materialen worden verscheidend bedrukt, voor een zo goed mogelijk resultaat. In een lederen agenda kan bijvoorbeeld een reliëf worden aangebracht, terwijl u bij een andere uitvoering elke pagina apart kunt laten bedrukken met een logo of bedrijfsnaam. Mocht u twijfelen over welke agenda het beste bij uw bedrijf past, of over het bedrukken hiervan dan helpt Suprème Relatiegeschenken u graag. 

Agenda’s met uw logo of bedrijfsnaam 

Een agenda wilt u natuurlijk graag met uw eigen logo, bedrijfsnaam, of andere belangrijke gegevens bedrukken. Bij Suprème Relatiegeschenken is dit zeer eenvoudig te realiseren via de webshop. Middels de ingebouwde rekenmodule kunt  u zelf uitrekenen hoeveel uw order zou kosten. Daarnaast ontvangt u altijd van ons een drukproef die uw wensen visualiseert. Na goedkeuring van een dergelijke proef worden de promotieartikelen bedrukt en z.s.m. uitgeleverd. 

Het verkoopteam van Suprème Relatiegeschenken heeft veel ervaring en adviseert u dan ook graag. Door goed onderhouden contacten met leveranciers, drukkerijen en andere partijen zijn wij in staat om promotionele producten van uitstekende kwaliteit, aan te bieden voor een concurrerende prijs. 

Om in contact te komen met het verkoopteam van Suprème Relatiegeschenken kunt u bellen met: 074 – 24 24 757, een chatbericht sturen via de website of een mail sturen naar [email protected].  

Agenda’s & meer! 

Kijk bij meer relatiegeschenken zoals: kalenders, rolbandmaten en zaklampen!

Agenda's bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.