PERSOONLIJK ADVIES

Kalenders bedrukken

Een bedrukte kalender heeft een plek in bijna ieder huishouden en kantoor. Met een bedrukte kalender creëert men duidelijkheid en structuur. Iedere medewerker en/of gezinslid is op de hoogte van de juiste datum en hierdoor kunnen er ook nooit misverstanden ontstaan. Als u de kalender met uw bedrukking weggeeft, zal deze zeker gebruikt worden!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Kalenders met bedrukking – soorten 

Kalenders met bedrukking zijn bij Suprème Relatiegeschenken te verkrijgen in verschillende soorten. Suprème biedt u graag een breed assortiment aan, zodat u de juiste kalender kunt kiezen bij uw bedrijf, doeleinde of doelgroep. Soorten die u bij Suprème online kunt bestellen, zijn: 

  • driemaands
  • omleg
  • schuif-uitvoeringen
  • mini-uitvoeringen
  • countdown-uitvoering
  • advents 

Een bedrukte kalender is een geschenk dat bij ieder bedrijf past. Ook de doelgroep van dit geschenk is erg breed, waardoor het weggeven eenvoudig is. Het geschenk is tevens geschikt voor verschillende doeleinden en is het gehele jaar door te gebruiken. 

Kalenders met uw logo en/of bedrijfsnaam bedrukken 

Kalenders kunnen worden bedrukte met de volgende technieken: 

  • zeefdruk
  • transferdruk
  • graveren 

Een kalender wordt bijna standaard bedrukt met een zeef- of transferdruk. Beide zijn meer dan geschikt door de goede kwaliteit die zij leveren. Niet alleen ontstaat er een bedrukking die opvalt, ook blijft deze lang zitten waardoor uw bedrukte kalender met vele mensen in beroering zal komen. Dit kan natuurlijk alleen maar positief uitpakken. 

Een kalender gemaakt van metaal kan worden gegraveerd. Ook is dit bij sommige aluminium uitvoeringen het geval. Een gravering wordt aangebracht middels een laserstraal. Deze laserstraal brandt feitelijk een laagje van het materiaal weg. Hierdoor komt de gravering tot stand. Het inkleuren van deze gravering gebeurt zelden, omdat het proces erg tijdrovend en prijzig is. Tevens heeft een gravering van zichzelf een chique uitstraling. 

Kunnen wij u helpen?

Kalenders met bedrukking kunnen erg lonend uitpakken voor uw onderneming. Suprème Relatiegeschenken heeft dankzij een jarenlange ervaring op het gebied van relatiegeschenken veel kennis. Met deze kennis helpen wij u graag verder en geven wij u met plezier advies. U kunt contact opnemen voor het stellen van vragen via:

Andere geschenken 

Voor andere geschenken kunt u kijken bij: kantoorartikelen, notitieboekjes en promotieartikelen!

Kalenders bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.