PERSOONLIJK ADVIES

Army caps bedrukken

Bedrukte army caps zijn een ideaal relatiegeschenk of promotiegeschenk. Ze worden dan ook vaak besteld op de website van Suprème Relatiegeschenken. U vindt hier veel verschillende soorten en kleuren army caps. De échte army cap is uiteraard een legerkleur groen, bruin of gestreept. Wanneer u ervoor kiest om een bedrukking erop te laten zetten zal u onbewust veel reclame maken. Dit komt doordat niet alleen uw relatie de bedrukte army caps zullen zien maar ook de mensen om diegene heen. Hierdoor krijgt u een groot bereik! 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

We zien de army caps vooral terug:

  • Op evenementen;
  • Bij het leger;
  • Bij bepaalde opleidingen;
  • Etc.

De army caps met bedrukking zullen niet alleen bescherming geven tegen de zon maar zijn ook erg goed voor camouflage, daarom worden ze vaak bij het leger gebruikt.

Army caps bedrukken

Army caps bedrukken we met behulp van verschillende bedrukkingstechnieken, namelijk:

  • Zeefdruk techniek;
  • Transferdruk techniek;
  • Borduren.

Bij het bedrukken van army caps worden de zeef en transferdruk techniek het meest gebruikt, dit komt omdat dit een voordelige manier van bedrukken is en tegelijkertijd van goede kwaliteit is. Bij een van deze technieken kan u ervoor kiezen om uw logo in verschillende kleuren op de army cap te bedrukken. Bij de borduring kan u uw logo in een kleur laten bedrukken. Daarnaast is de borduring de mooiste manier van bedrukken, hierbij geven wij garantie dat de bedrukking er jaren op zal blijven zitten. Indien gewenst sturen wij u graag een digitale proefdruk toe zodat u er zeker van bent dat u de bedrukking mooi vind op de army cap.

Army caps met bedrukking bestellen

Army caps bestellen? Dat kan via de website van Suprème Relatiegeschenken. Hier staan alle kleuren, maten en soorten op! Naast de army caps staan er uiteraard nog super veel andere mooie relatiegeschenken op waaruit u kan kiezen. Heeft u moeite met het vinden van het juiste relatiegeschenk? Bel of mail gerust een van onze medewerkers, wij helpen u graag met het vinden van het juiste relatiegeschenk! Wij zijn elke werkdag te bereiken tussen 8:30 en 17:00 uur: 074 - 24 24 757 en [email protected]

Op zoek naar een ander soort bedrukte cap?

Andere soorten bedrukte caps, zijn: standaard caps, kinder caps en trucker caps!

Army caps bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Perfecte clubmuts geleverd

Robert uit Wapenveld

9

Top & super snel

Cindy uit Baal

9

Nette afhandeling en snelle levering

Ronald uit Hengelo

10

Korte lijntje en een goede, snelle service!

Marloes Schoemaker uit Hengelo

10