PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte auto producten

Bedrukte auto producten zijn niet meer weg te denken uit de webshop van Suprème Relatiegeschenken. Wij bieden auto producten met bedrukking in een breed assortiment aan, met daarin verscheidene prijzen, afmetingen en kwaliteiten. Bekijk het assortiment en kies welk auto product u wilt laten bedrukken. Heeft u vragen of wilt u graag advies? Neem gerust contact op, wij helpen u graag.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 4
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 4

De categorieën die u onder andere terugvindt bij Suprème Relatiegeschenken, zijn::

  • Parkeerartikelen, zoals bedrukte parkeerkaarthouders en parkeerschijven;
  • Profielmeters, om het profiel in de banden op te meten;
  • Zonneschermen voor het raam;
  • Autobenodigdheden, zoals gereedschap, etc.

Bedrukken auto producten

Een bedrukt auto product kan vrijwel door ieder bedrijf worden gebruikt. Er hoeft geen connectie te zijn met auto’s. De reden hiervoor is, dat bijna iedereen aan auto bezit, waardoor het bedrukte auto product dus ook door iedereen gebruikt kan gaan worden. U geeft eigenlijk een functioneel cadeau weg en u kunt de ‘’finishing touch’’ aanbrengen door middel van een bedrukking die past bij uw bedrijf. Daarover leest u meer onderaan dit blog bij het kopje ‘’auto producten bedrukken’’.

Auto producten met bedrukking kunnen tijdens verscheidene gelegenheden worden vergeven. Goedkopere uitvoeringen kunnen prima worden gebruikt als promotieartikel, om de naamsbekendheid te verhogen. Deze kunnen op drukke plekken worden uitgedeeld of per post worden toegestuurd. Een andere mogelijkheid is om de wat luxere uitvoeringen persoonlijk te overhandigen aan uw vaste klanten. U kunt de bedrukte auto producten ook prima tijdens de Kerst gebruiken als gift.

Auto producten bedrukken

Auto producten bedrukken gebeurt met behulp van verschillende bedrukkingstechnieken, omdat de meeste geschenken ook van verschillende materialen zijn gemaakt. De meest voorkomende bedrukkingstechnieken bij ons zijn:

  • Zeefdruk;
  • Transferdruk;
  • Tampondruk;
  • Graveren.

Auto producten bedrukken met een zeefdruk houdt in dat het geschenk met maximaal één kleur kan worden bedrukt. Bij een transferdruk ligt dit anders, want deze techniek kan meerdere kleuren tot zelfs full colour bedrukken. Een tampondruk is een stempeldruktechniek en wordt gebruikt voor de wat kleinere geschenken. Graveren kan alleen op de metalen uitvoeringen, omdat er wordt gewerkt met hoge temperaturen, waarbij kunststof dus zou kunnen smelten.

Bedrukte auto producten zijn geheel aan te passen aan uw bedrijf middels een bijpassende bedrukking. U kunt hier bijvoorbeeld uw eigen PMS-kleur voor gebruiken, maar ook een logo of andere afbeelding.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met ons:

Kijk bij onze auto producten!

Kijk bij onze parkeerschijven, profielmeters en auto zonneschermen!

Bedrukte auto producten

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.