Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef   Eigen studio  

074 - 24 24 757

0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (2)
 2. 4 tot 6 werkdagen (1)
 3. 8 tot 10 werkdagen (9)
 4. 10 tot 15 werkdagen (2)
 5. 20 tot 25 werkdagen (5)
Minimale afname
 1. 25 (1)
 2. 100 (1)
Materiaal
 1. Kunststof (4)
 2. Leer (1)
 3. Overig (1)
Bedrukking
 1. 1 kleur (13)
 2. 2 kleuren (11)
 3. 3 kleuren (11)
 4. 4 kleuren (9)
 5. Fullcolor (2)

Parkeerartikelen

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Bedrukte parkeerartikelen mogen niet ontbreken in de auto’s van uw relaties, klanten, medewerkers en vanzelfsprekend ook niet in die van uzelf! Onder bedrukte parkeerartikelen verstaan we voornamelijk bedrukte parkeerkaarthouders en bedrukte parkeerschijven. Beide erg functioneel en ter voorkoming van een boete. Ze zijn gemakkelijk mee te nemen in de auto, omdat beide bijna geen ruimte innemen. Ze kunnen gewoon in het vak bij de deur of het handschoenenvakje worden neergelegd.

Parkeerkaarthouders met bedrukking kunnen uit verschillende vormen bestaan. Sommige uitvoeringen bevatten een zuignap, zodat de parkeerkaarthouder met bedrukking kan worden vastgemaakt aan de voorruit van de auto, maar anderen kunnen juist aan het dashboard worden bevestigd. Kort gezegd zorgt een parkeerkaarthouder bedrukt met uw logo of bedrijfsnaam ervoor, dat het kaartje niet wegwaait en goed zichtbaar is voor eventuele controleurs.

Bedrukte parkeerschijven hebben een andere werking. Op het geschenk zelf kan worden aangegeven vanaf welke tijd de auto op een parkeerplaats staat. Op sommige mag men namelijk slechts 15 min., 30 min., etc. staan. In veel steden en dorpen is dit bedrukte relatiegeschenk verplicht en hoeft er niet te worden betaald.

Bedrukte parkeerkaarthouders & parkeerschijven combineren

Bedrukte parkeerkaarthouders en parkeerschijven kunnen prima worden gecombineerd met andere relatiegeschenken uit ons assortiment, waardoor er een echt autopakket ontstaat. Relatiegeschenken die kunnen worden gebruikt, zijn:

 • IJskrabbers met bedrukking;
 • Bedrukte zonneschermen;
 • Gereedschap/profielmeters bedrukt.

Parkeerkaarthouders & parkeerschijven bedrukken

Parkeerkaarthouders en parkeerschijven bedrukken gebeurt veelal op dezelfde manier. De bedrukkingstechniek tampondruk is veelvoorkomend, omdat hiermee een mooie afdruk kan worden gemaakt op de geschenken. Er zal een duidelijke en nauwkeurige bedrukking ontstaan. Deze bedrukking kunt u geheel zelf ontwerpen, hiervoor kunt u verscheidene informatie van uw bedrijf gebruiken. Denk eens aan uw logo, bedrijfsnaam of contactgegevens. Met kleuren kunt u ook veel bereiken, door bijvoorbeeld uw eigen PMS-kleur te gebruiken.

Bedrukte parkeerkaarthouders en –artikelen zijn zeker toepasbaar binnen uw bedrijf. Mocht u er zelf niet helemaal uitkomen op welke manier u deze bedrukte relatiegeschenken kunt toepassen, of heeft u andere vragen bijvoorbeeld over het bedrukken, dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. Gebruik hiervoor het telefoonnummer:

Meer voor uw bedrijf!

Meer voor uw bedrijf kunt u vinden bij; promotieartikelen, fietsbellen en profielmeters!

Gratis verzending!

Vanaf €500,- (excl. BTW)

Gratis digitale drukproef

Geheel vrijblijvend!

Speciaal verpakken!

Profiteer vandaag nog!

Bel ons eenvoudig!

Telefoon: 074 - 24 24 757