PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte parkeerschijven

Bedrukte parkeerschijven mogen niet ontbreken in de auto’s van uw relaties, klanten, medewerkers en vanzelfsprekend ook niet in die van uzelf! De bedrukte parkeerschijven zijn erg functioneel en voorkomen een boete. Ze zijn gemakkelijk mee te nemen in de auto, omdat ze bijna geen ruimte innemen. Ze kunnen gewoon in het vak bij de deur of het handschoenenvakje worden neergelegd.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Op het geschenk zelf kan worden aangegeven vanaf welke tijd de auto op een parkeerplaats staat. Op sommige plaatsen mag men namelijk slechts 15 minuten, 30 minuten, anderhalf uur of twee uur staan. In veel steden en dorpen is dit bedrukte relatiegeschenk verplicht en hoeft er niet te worden betaald voor het parkeren.

Bedrukte parkeerschijven combineren

Bedrukte parkeerschijven kunnen prima worden gecombineerd met andere relatiegeschenken uit ons assortiment, waardoor er een echt autopakket ontstaat. Relatiegeschenken die kunnen worden gebruikt, zijn:

  • ijskrabbers met bedrukking
  • bedrukte zonneschermen
  • gereedschap/profielmeters bedrukt

 

Parkeerschijven bedrukken

Parkeerschijven bedrukken gebeurt veelal op dezelfde manier. De bedrukkingstechniek tampondruk is veelvoorkomend, omdat hiermee een mooie afdruk kan worden gemaakt op de geschenken. Er zal een duidelijke en nauwkeurige bedrukking ontstaan. Deze bedrukking kunt u geheel zelf ontwerpen, hiervoor kunt u verscheidene informatie van uw bedrijf gebruiken. Denk eens aan uw logo, bedrijfsnaam of contactgegevens. Met kleuren kunt u ook veel bereiken, door bijvoorbeeld uw eigen PMS-kleur te gebruiken.

Bedrukte parkeerkaarthouders en parkeerschijven zijn zeker toepasbaar binnen uw bedrijf. Mocht u er zelf niet helemaal uitkomen op welke manier u deze bedrukte relatiegeschenken kunt toepassen, of heeft u andere vragen bijvoorbeeld over het bedrukken, dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. Gebruik hiervoor het telefoonnummer:

Meer voor uw bedrijf

Meer voor uw bedrijf kunt u vinden bij promotieartikelen, fietsbellen en profielmeters!

Bedrukte parkeerschijven

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.