PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukt badtextiel

Badtextiel met bedrukking is een zeer geliefde categorie met relatiegeschenken binnen onze webshop. Bedrukt badtextiel is een zinvol relatiegeschenk om weg te geven, omdat de ontvanger meteen weet waarvoor het kan worden gebruikt en deze geschenken vrijwel altijd welkom zijn. De kans is dus heel groot dat ze meteen in gebruik zullen worden genomen. 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Onder badtextiel met bedrukking verstaan wij verschillende producten, zoals:

-          Handdoeken;
-          Strandlakens;

Bedrukt badtextiel vindt u in verschillende prijscategorieën bij Suprème Relatiegeschenken. U kunt dus voor iedere gelegenheid het juiste geschenk vinden. Voor zowel promotionele activiteiten als alle andere bent u bij Suprème Relatiegeschenken aan het juiste adres. Ons team van medewerkers heeft veel kennis en is erg gespecialiseerd op het gebied van badtextiel. Zij zullen met veel plezier al uw vragen beantwoorden. Tevens kunt u bij hen een persoonlijke offerte aanvragen, die voor u op maat is gemaakt.

Badtextiel bedrukken

Badtextiel bedrukken kan op veel verschillende manieren. Enkele voorbeelden van bedrukkingstechnieken zijn:

-          Zeefdruk;
-          Bandinweving;
-          Bandprinting;
-          Digitale druk (all over print).

Badtextiel bedrukken met zeefdruk

Badtextiel bedrukken met een zeefdruk wordt steeds minder vaak gebruikt, door de andere innovatieve bedrukkingstechnieken. Met een zeefdruk kunt u het badtextiel een bedrukking met kleur geven. De afmeting van de bedrukking kan verschillen, u kunt hiervoor het beste contact opnemen: 074 24 24 757 en [email protected].

Badtextiel bedrukken met bandinweving of bandprinting

Badtextiel bedrukken middels een bandinweving of bandprinting komt het meeste voor. Bij deze bedrukkingstechniek wordt de band van het geschenk voorzien van een bedrukking. Bij een bandprinting wordt deze er op gedrukt, terwijl bij een inweving deze in de band zelf wordt ingewoven. Beide bedrukkingstechnieken zijn erg geliefd en vaak hangt de keuze dan ook af van de tijd waarin het bedrukte geschenk benodigd is. Een bandprinting kan sneller worden gerealiseerd dan een bandinweving, maar heeft een kortere levensduur.

Digitale druk (all over print)

Badtextiel bedrukken middels een digitale druk is erg mooi en geeft een luxe effect aan het badtextiel. U kunt namelijk het gehele geschenk voorzien van kleur, tekst en/of afbeeldingen. Voor meer informatie over onze bedrukkingstechnieken of over ons assortiment kunt u via onderstaande gegevens contact opnemen.

Bestel meer artikelen en reken in één keer af!

Bestel meer artikelen in onze webshop, zoals: kleding, wintertextiel en huis & wonen.

 

Bedrukt badtextiel

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.