PERSOONLIJK ADVIES

Handdoek 70x140 bedrukken

Een bedrukte handdoek van 70x140 cm, ook wel een badlaken genoemd, is in veel verschillende formaten en kleuren verkrijgbaar. Hierdoor kunt u de handdoek goed aanpassen aan uw bedrijf, relaties en een eventuele bijeenkomst.Een handdoek van 70x140 is een zeer bruikbaar formaat, hij is groot genoeg om te gebruiken na een douche of bad en compact genoeg om gemakkelijk mee te nemen op vakantie, naar het strand of naar het zwembad.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Handdoeken bedrukken

Een handdoek van 70x140 cm kan met veel verschillende bedrukkingstechnieken worden bedrukt. Bijvoorbeeld:

  • band printing;
  • all over print;
  • band inweving;
  • zeefdruk.

Band printing

Bij band printing wordt de gewenste bedrukking op de band van de handdoek 70x140 cm bedrukt. De bedrukking stoort niet tijdens het gebruik van de handdoek. Een band printing geeft een mooi en opvallend effect aan een handdoek van 70x140 cm.

All over print

Bij een all over print, ook wel digitale print genoemd, kan de gehele handdoek naar eigen ontwerp worden samengesteld. De gehele handdoek van 70x140 cm kan dus worden bedrukt. De kleur van de handdoek kan eventueel in eigen PMS kleur worden bedrukt. Met een all over print geeft u een echte ‘’eyecatcher’’ weg aan uw relaties. Dit levert u natuurlijk extra promotie op.

Band inweving

Bij een band inweving wordt de bedrukking in de band van de handdoek geweven. Dit geeft een chique effect aan een handdoek. Het verschil met de printing is dus dat het hier gaat om een inweving en de bedrukking dus echt ‘’in’’ de handdoek komt te zitten. Bij een bedrukking wordt deze op het geschenk aangebracht. De bandinweving/borduring heeft een langere levensduur dan een bedrukking.

Zeefdruk

Een zeefdruk is de goedkoopste manier om een handdoek van 70x140 cm te bedrukken. De bedrukking valt iets kleiner uit dan bij de andere bedrukkingstechnieken. Een zeefdruk is zeer geschikt voor een wat kleiner budget. Het geeft toch een mooie en opvallende look aan een handdoek.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met ons verkoopteam. Zij lichten u graag in over alle mogelijkheden op het gebied van de relatiegeschenken en op het gebied van het bedrukken. Neem contact op via: 074 24 24 757 of [email protected].


Bekijk ook

Bekijk ook onze strandlakens, sporthanddoekenwashandjes, katoenen tassen, zonnebrillen en potloden

Handdoek 70x140 bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.