Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef   Eigen studio  

074 - 24 24 757

0 item (0)
Winkelen per
Kwaliteit handdoeken
  1. Lichte kwaliteit (vanaf 250 gr/m²) (1)
  2. Middelzware kwaliteit (vanaf 450 gr/m²) (1)
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
  1. 8 tot 10 werkdagen (2)
Minimale afname
  1. 25 (1)
Materiaal
  1. Katoen (2)
  2. Overig (1)
Bedrukking
  1. 1 kleur (3)
  2. 2 kleuren (2)

Sporthanddoeken 30x130cm

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Sporthanddoek bedrukken met eigen logo!

Een sporthanddoek bedrukken kan bij Suprème met eigen logo of bedrijfsnaam! Bekijk het assortiment snel. 

Bedrukte sporthanddoeken zijn relatiegeschenken die vaak gebruikt zullen worden en gemakkelijk kunnen worden weggegeven. Een bedrukte sporthanddoek heeft een andere afmeting ten opzichte van onze andere handdoeken, namelijk 30 x 130 cm. De reden hiervoor is dat deze afmeting erg gemakkelijk is in gebruik tijdens het sporten. Men heeft hierdoor een model bij zich dat gemakkelijk kan worden meegenomen en niet in de weg zit tijdens het sporten. 

Een sporthanddoek met bedrukking is veelal gemaakt van katoen of microfiber. Katoen is het materiaal dat ook voor alle andere uitvoeringen wordt gebruikt, maar microfiber is een afwijkend materiaal. Het materiaal microfiber is zeer geschikt om vocht op te nemen, waardoor dit tijdens het sporten erg handig is. Uiteraard valt een katoenen sporthanddoek met bedrukking ook niet te onderschatten, deze blijven lang mooi en voelen degelijk aan. De keuze tussen deze twee kan dus afhangen van uw budget, maar ook van uw wensen. Onze medewerkers geven u graag nog wat extra informatie als u nog twijfelt. De contactgegevens die u hiervoor kunt gebruiken, vindt u onderaan. 

Sporthanddoeken bedrukken

Sporthanddoeken bedrukken kan middels verschillende bedrukkingstechnieken. Vaak kiest men toch voor een zeefdruk of een band printing. De reden hiervoor is niet alleen de lage prijs voor de bedrukkingstechnieken, maar ook de goede kwaliteit die wordt geleverd. Bij een band printing wordt de band van de sporthanddoek van een bedrukking voorzien en middels een zeefdruk kan er een bedrukking op een deel van de sporthanddoek worden aangebracht. Bij beide bedrukkingstechnieken zal de ontvanger tijdens gebruik geen hinder ervaren van de bedrukkingen. Wanneer u nieuwsgierig bent naar alle andere mogelijkheden bij het bedrukken van sporthanddoeken, dan verwijzen wij u graag door naar onderstaande contactgegevens. 

Bedrukte sporthanddoeken zijn bij Suprème Relatiegeschenken erg eenvoudig en snel te bestellen. Mocht u er niet helemaal uitkomen tijdens het bestelproces, of wil u graag eerst extra informatie voordat u tot bestellen overgaat, dan is dit geen enkel probleem. De medewerkers van Suprème Relatiegeschenken zijn te bereiken via: 

Bekijk andere bedrukte handdoeken!

Voor andere soorten bedrukte handdoeken bent u bij Suprème Relatiegeschenken ook helemaal aan het juiste adres. Voorbeelden zijn: gastendoekjes, strandlakens en handdoeken 50x100.

Gratis verzending!

Vanaf €500,- (excl. BTW)

Gratis digitale drukproef

Geheel vrijblijvend!

Speciaal verpakken!

Profiteer vandaag nog!

Bel ons eenvoudig!

Telefoon: 074 - 24 24 757