Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef   Eigen studio  

074 - 24 24 757

0 item (0)
Winkelen per
Afmeting handdoeken
 1. 90x180 cm (9)
Kwaliteit handdoeken
 1. Lichte kwaliteit (vanaf 250 gr/m²) (2)
 2. Middelzware kwaliteit (vanaf 450 gr/m²) (6)
 3. Zware kwaliteit (vanaf 520 gr/m²) (1)
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 8 tot 10 werkdagen (3)
 2. 20 tot 25 werkdagen (4)
Minimale afname
 1. 50 (5)
 2. 100 (3)
Materiaal
 1. Katoen (7)
 2. Overig (2)
 3. Polyester (1)
Bedrukking
 1. 1 kleur (7)
 2. 2 kleuren (3)
 3. 3 kleuren (1)
 4. 4 kleuren (1)
 5. Full colour (1)

Strandlakens 100x180cm

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Een bedrukt strandlaken wordt – zoals de naam het al zegt – gebruikt voor het strand. Een strandlaken heeft meestal een grotere afmeting dan een standaard handdoek en is daardoor uiterst geschikt om te gebruiken. Er kan op gelegen worden, maar ook gewoon als handdoek worden gebruikt. De afmeting van de meeste bedrukte strandlakens is 100x180 cm. Dit is erg groot, waardoor men er gemakkelijk op kan liggen of zich ermee kan afdrogen.

Bedrukte strandlakens zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kwaliteiten. Er is dus voor ieder budget een geschikt bedrukt strandlaken van 100x180 cm te vinden. Heeft u iets minder te besteden? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een wat goedkoper strandlaken met een lichtere kwaliteit. Heeft u een ruim budget? Dan kunt u kiezen voor een strandlaken met een zware kwaliteit. Zo is er nog veel meer mogelijk, denk bijvoorbeeld eens aan de bedrukkingen.

Een bedrukt strandlaken van 100x180 cm is een ontzettend leuk relatiegeschenk om toe te voegen aan een zomerpakket. Zo vlak voor de vakantie is het niet alleen een passend relatiegeschenk, maar zal het ook zeker vaak gebruikt worden door uw relaties. In een zomerpakket kunt u de bedrukte strandlakens van 100x180 cm prima combineren met andere bedrukte of onbedrukte relatiegeschenken uit ons assortiment, zoals:

 • Zonnebrillen;
 • Strandballen;
 • Hangmatten;
 • Slippers.

Strandlakens bedrukken

Het bedrukken van een strandlaken kan op verschillende manieren. Een aantal voorbeelden zijn:

 • band inweving,
 • band printing,
 • digitale print.

Een band printing is een goedkopere vorm van bedrukken maar heeft een mooi resultaat. Het strandlaken wordt bedrukt op de band. Het is al mogelijk vanaf kleine aantallen. Bij een band inweving wordt de bedrukking in de band van het strandlaken geweven. Bij een digitale print kan het strandlaken geheel naar eigen ontwerp en in PMS kleur worden samengesteld. Hierbij kan de bedrukking over het gehele strandlaken van 100x180 cm in full colour worden aangebracht.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze geschenken of over al onze andere geschenken, kunt u altijd contact opnemen met onze medewerkers. Zij hebben ieder hun eigen specialisme en kunnen u op deze manier goed van dienst zijn.

Meer textiel

Kijk ook bij sporthanddoeken, gastendoekjes en handdoeken 50x100 cm!

Gratis verzending!

Vanaf €500,- (excl. BTW)

Gratis digitale drukproef

Geheel vrijblijvend!

Speciaal verpakken!

Profiteer vandaag nog!

Bel ons eenvoudig!

Telefoon: 074 - 24 24 757