PERSOONLIJK ADVIES

Balmain bedrukken

Balmain relatiegeschenken zijn ontzettend populair. Bij Suprème Relatiegeschenken vindt u een collectie met Balmain relatiegeschenken die van een bedrukking kunnen worden voorzien. Balmain is een merk dat zijn roots heeft in Los Angeles, Amerika. De producten van Balmain kunt u nu eenvoudig bestellen en laten bedrukken in Nederland, bij Suprème Relatiegeschenken. 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Balmain | het merk

Balmain producten staan voor een gegarandeerde kwaliteit. Dit betekent dus dat u met een gerust hart uw bedrukte Balmain producten kunt vergeven aan zeer goede en belangrijke relaties. Het merk Balmain is bekend geworden door de oprichter Pierre Balmain. Het merk bestaat al sinds 1945 en kent al vele successen. Op dit moment wordt Balmain geleid door Olivier Rousteing.

Balmain producten met bedrukking vergeven is dus een zeer slimme optie en ook erg geliefd tijdens de feestdagen. Met bedrukte Balmain producten kunt u toch net dat extraatje geven ten opzichte van andere relatiegeschenken uit ons assortiment. Daarnaast worden vrijwel alle artikelen voorzien van een luxe Balmain verpakking, zodat het voor de ontvanger echt een cadeau wordt om uit te pakken.

Het bedrukken van Balmain

Het bedrukken van Balmain producten is voor Suprème Relatiegeschenken geen enkel probleem. Wij kunnen eenvoudig uw logo of bedrijfsnaam aanbrengen op de Balmain producten die u heeft uitgekozen in onze webshop. Het bedrukken van de Balmain producten kan met meerdere kleuren en u ontvangt vooraf altijd een gratis digitale proefdruk per e-mail. Zo weet u dus precies waar u aan toe bent en kunt u ook zeker nog wijzigingen doorgeven wanneer u dit wenst.

Het bedrukken van Balmain producten is mogelijk met meerdere bedrukkingstechnieken. Deze bedrukkingstechnieken verschillen per product, maar denk bijvoorbeeld aan:

  • Zeefdruk;
  • Transferdruk;
  • Tampondruk;
  • Gravering.

Contact opnemen met Suprème Relatiegeschenken

Voor al uw vragen over de Balmain producten en natuurlijk ook al onze andere relatiegeschenken kunt u contact opnemen met de medewerkers van Suprème Relatiegeschenken. Zij zijn iedere werkdag te bereiken tussen 08:30 uur en 17:00 uur via:

Kijk ook bij de andere merken van Suprème Relatiegeschenken!

Suprème heeft nog veel merken dan alleen Balmain, zoals Parker en BIC pennen!

Balmain bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.