PERSOONLIJK ADVIES

Filters sluiten
Filteren op:
Tags
Tamponprint, blinddruk, borduren, doming, lasergravering… Het bedrukken van relatiegeschenken doen wij met diverse technieken. Tijdens het bestellen op onze website kunt u aangeven welke bedrukking u op het artikel wilt. We kunnen het goed begrijpen dat niet alle bedrukkingstechnieken duidelijk zijn voor u. Daarom leggen we in dit blog aan u uit wat de bedrukkingstechnieken inhouden en wanneer we welke bedrukkingstechnieken gebruiken.
Heeft u van andere mensen gehoord dat u weleens eens een relatiegeschenk kan uitdelen, maar weet u niet waarom? Of bent u in onze webshop aan het rondkijken, maar vraagt u zich af wat de meerwaarde is van een relatiegeschenk? Om met de deur in huis te vallen: er zijn talloze redenen, de één nog beter dan de andere. In dit blog leggen we ze graag aan u uit. Lees gauw verder!
En alweer is er een jaar voorbij… Tijd om ons voor te bereiden op 2020! Wilt u dit jaar op dezelfde voet doorgaan met de relatiegeschenken die u al eerder uitgezocht heeft? Of kiest u liever voor iets anders? Sommige bedrijven blijven altijd trouw aan dezelfde soort artikelen, dat kan echt heel goed werken. Op die manier weten klanten immers wat ze kunnen verwachten en dat geeft vertrouwen. Maar het kan ook goed zijn om eens iets nieuws te proberen, waarmee u uw klanten (of werknemers) echt kunt verrassen. In dit blog geven we u daarom graag 11 tips voor relatiegeschenken in 2020.
Elektronica is de laatste jaren sterk in opkomst in de relatiegeschenkenmarkt. Begon het nog met een bedrukte usb-stick van 128 mb, inmiddels heeft u een ruime keuze om elektronica met uw logo te bedrukken. In dit blog geven wij u onze tips voor het uitzoeken van het perfecte elektronische artikel voor uw klanten of werknemers - én welke bedrukking u hier het beste op kunt plaatsen. Lees gauw verder!
Staat u binnenkort op een beurs en wilt u beursartikelen bedrukken en uitdelen? Dan zijn er natuurlijk de standaard give aways, zoals pennen en aanstekers. Maar er zijn nog veel meer verrassende mogelijkheden. In dit blog geven we je 20 ideeën om (potentiële) klanten op een beurs te verrassen! Lees gauw verder.
Een sportief of gezond pakket, een Italiaans of Frans thema, food en/of non-food: er is van alles mogelijk met kerstpakketten. Bij Suprème Relatiegeschenken vindt u dan ook meer dan 150 kant-en-klare kerstpakketten. Over anderhalve maand is het al kerst, hoog tijd dus om deze populaire geschenken voor uw werknemers of relaties te bestellen.
Met bedrukte snoeppotten maakt u iedereen blij, want wie houdt er niet van een snoepje? De bedrukte snoeppotten zijn wat grotere relatiegeschenken, waardoor u echt een goede indruk maakt. U kunt kiezen uit tientallen soorten snoep (ook pepernoten!) en allerlei soorten snoeppotten. Wie maakt u blij met de bedrukte snoeppotten? In dit blog leest u meer informatie over deze heerlijke relatiegeschenken.
De herfst is begonnen en het duurt niet lang meer of mensen zullen buiten graag een sjaal, muts en handschoenen dragen. Dit is dan ook het ideale moment om een dergelijk warm relatiegeschenk te laten bedrukken en uit te delen. In dit blog zie je onze favoriete artikelen en lees je tips over het bedrukken van sjaals, mutsen en handschoenen. Benieuwd? Lees gauw verder!
Over minder dan drie maanden breken de feestdagen aan. Het begin van de herfst is dan ook de perfecte tijd om een relatiegeschenk voor de kerstdagen uit te zoeken. Wilt u uw werknemers, relaties of klanten verblijden met een kerstgeschenk? Bij Suprème Relatiegeschenken vindt u een uitgebreid assortiment relatiegeschenken die zeer geschikt zijn als kerstgeschenk. U kunt de meeste geschenken bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo, zodat het geschenk echt persoonlijk wordt. In dit blog geven we u een aantal ideeën om met kerst te geven. Wacht niet te lang met bestellenen voorkom dat uw favoriete geschenk al is uitverkocht.
Wilt u relatiegeschenken bedrukken en uitdelen aan mensen die in de bouw werken? En bent u op zoek naar leuke en originele ideeën? Bij Suprème Relatiegeschenken hebben wij jarenlange ervaring met relatiegeschenken in deze branche. In dit blog leest u allerlei tips over relatiegeschenken voor de bouw. Heeft u vragen of wilt u graag persoonlijk advies? Wij adviseren u graag en helpen u zo om het perfecte relatiegeschenk te vinden.
De dagen worden korter en de temperatuur daalt langzaam: de herfst komt eraan. Een ideaal seizoen om uw relaties, werknemers of klanten te verwennen met een bedrukt herfstgeschenk. In dit blog leest u de tien meest favoriete herfstgeschenken van Suprème Relatiegeschenken. U kunt de herfstgeschenken uiteraard laten bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of een andere bedrukking.
De winter is niet alleen een paar maanden vol kou, regen en sneeuw. Het is ook de tijd om warmte en gezelligheid bij elkaar op te zoeken. Voor u is dit een ideale kans om uw bedrijf te promoten door passende relatiegeschenken te geven of door uw personeel seizoensgebonden producten aan te bieden. Bij Suprème Relatiegeschenken vindt u een uitgebreid assortiment winterartikelen waarmee u uw personeel en relaties in deze wintermaanden blij maakt. In dit blog geven we u graag meer informatie over winterartikelen bedrukken.
De meeste leerlingen en studenten zijn nu heerlijk aan het genieten van de zomervakantie, maar voordat u het weet staat het nieuwe schooljaar weer voor de deur. September is de maand dat alle leerlingen en studenten de schoolbanken weer in gaan. De kinderen hebben weer de volle motivatie en inspiratie om het schooljaar goed in te gaan. Voor uw bedrijf is dit het geschikte moment om promotiemateriaal te verspreiden onder de leerlingen.In deze blog zetten wij de leukste back to school relatiegeschenken voor u op een rijtje.
Bent u op zoek naar een uniek relatiegeschenk voor uw medewerkers of relaties? Dan komen relatiegeschenken van keramiek waarschijnlijk niet als eerste in u op. Toch blijft keramiek vandaag de dag erg populair. Het is niet alleen tijdloos, maar het is ook erg praktisch. Neem bijvoorbeeld onze keramieken koffiekopjes en mokken. Deze komen eigenlijk altijd van pas. Overweegt u om een relatiegeschenk van keramiek weg te geven tijdens uw open dag, beurs of misschien aan uw eigen medewerkers? Dan hebben wij wat voorbeelden voor u op een rijtje gezet.
Alle mensen houden ervan om iets te krijgen. Het maakt niet uit of het klein, groot, goedkoop of duur is. Ze stellen het op prijs als u uw waardering laat blijken met het geven van een relatiegeschenk. Hierdoor geeft u uw relatie of klant een goed gevoel en bouwt u een relatie op met ze. Daarnaast weten ze aan de hand van het relatiegeschenk bij wie ze in de toekomst terecht kunnen. Het geven van originele en creatieve relatiegeschenken is daarom ook erg effectief. U kunt u relatiegeschenk persoonlijker maken door deze te laten bedrukken. Maar waarom is het belangrijk om bedrukte relatiegeschenken uit te delen? In deze blog vertellen wij een aantal redenen waarom u uw relatiegeschenken zou laten bedrukken.
Heerlijk, de zomer is weer begonnen! De koffers worden gepakt en mensen gaan er weer even tussenuit. In ons eigen land, aan de kust van Italië of misschien wel naar de andere kant van de wereld. Ongetwijfeld staat er bij de meesten ook een heerlijk dagje strand op de planning. Zo’n stranddagje is niet compleet zonder leuke strandartikelen.
Wilt u uw relaties verrassen met iets speciaals? Dit kunt u doen door hun een luxe relatiegeschenk te geven. Met luxe relatiegeschenken laat u tijdens een bijzonder moment uw waardering blijken. Voordat u op zoek gaat naar luxe geschenken, is het erg belangrijk om erachter te komen waar uw relaties van houden. Zo kunt u een geschikt geschenk uit zoeken. Zijn ze gek op wijn? Of wordt er graag naar muziek geluisterd? Door hier over na te denken voordat u een relatiegeschenk geeft, wordt het geschenk nog meer gewaardeerd. Om uw luxe relatiegeschenken nog specialer te maken, kunt u deze bedrukken met uw logo of uw bedrijfsnaam. Zo geeft u uw geschenken een aandenken mee aan een bijzonder moment.
Bent u van plan om relatiegeschenken in te zetten voor de bouwvak? Dit is een leuke manier om uw relaties een prettige vakantie te wensen. Bij Suprème relatiegeschenken bieden we veel mogelijkheden op het gebied van relatiegeschenken voor de bouwvak! In deze blog leest u verschillende tips.
Met goedkope relatiegeschenken toch een grote impact behalen. Dat kan bij Supreme Relatiegeschenken! In deze blog leest u meer over welke goedkope relatiegeschenken er zijn, waar u deze voor kunt gebruiken en wat de mogelijkheden ervan zijn.
Een relatiegeschenk weggeven gebeurt al heel lang en door vele bedrijven. Het is een traditie die al vele eeuwen gedaan wordt. Vanaf de tijd de industriële revolutie heeft het echter meer vorm gekregen en zijn de hoeveelheden ook omhoog gegaan. Wanneer u weet dat ons goedkoopste relatiegeschenk slechts 10 cent per stuk kost, dan zult u er ook sneller een paar meer laten maken. Waarom zou u echter relatiegeschenken moeten inzetten en gebruiken? Wat is het nut van de promotieartikelen? We helpen u graag op weg en delen graag waarom het kiezen voor een relatiegeschenk een goede keuze is.

Zomergeschenken bedrukken

Het is natuurlijk goed om ook in de zomer een leuk geschenk weg te geven aan uw relaties of werknemers. Het is vaak onverwacht voor ze om een zomergeschenk te krijgen. Het onderstreept het belang van de relatie welke u met ze heeft en daarnaast is het ook zo, dat het gewoon leuk is. Het is belangrijk om de relatie te voeden en om eraan te blijven bouwen. Uiteindelijk is het goedkoper om een klant te houden dan om een nieuwe klant te werven.

Snoeppotten

Een bijzonder leuk relatiegeschenk is natuurlijk een snoeppot. Een snoeppot gevuld met snoep, notities, leuzen of gewoon leeg! Een snoeppot kan vandaag de dag voor vele doelen gebruikt worden en ze zijn ook in verschillende varianten beschikbaar. Het is mooi en goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn en hoe ook u hier gebruik van kunt maken voor uw bedrijf. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.
Keycords bedrukken is één van de meest geplaatste bestellingen in de webshop van Suprème Relatiegeschenken. Keycords zijn namelijk zeer geliefde accessoires voor tijdens een beurs of evenement of voor werknemers van een bedrijf. Aan de keycord (ook wel lanyard genoemd) kun je een pasje, kaartje of sleutels hangen, zodat je deze altijd makkelijk bij de hand hebt en niet verliest. Lees in deze blog meer informatie over keycords bedrukken.
Wilt u (draadloze) opladers of powerbanks bedrukken? Dan heeft u bij Suprème Relatiegeschenken een uitgebreide keuze. Er staan honderden producten in onze categorieën draadloze opladers, telefoonladers en powerbanks. Wat zijn de verschillen tussen deze categorieën? Lees hier alles over in deze blog.
1 van 11

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.