PERSOONLIJK ADVIES

Filters sluiten
Filteren op:
Tags
Het jaar komt langzaam ten einde en dat betekent dat het bijna tijd is om projecten van klanten af te ronden en de balans op te maken van het afgelopen jaar. Het is ook de tijd om te gaan winkelen voor geschenken voor klanten en medewerkers.
In heel Nederland wordt het dragen van een mondkapje in openbare ruimtes waarschijnlijk snel verplicht. Het advies is om al een mondkapje te dragen in openbare ruimtes en in het openbaar vervoer is het al verplicht om te gebruiken
In uw zoektocht naar een geschikt relatiegeschenk voor uw medewerkers, klanten of andere relaties heeft u vast nog niet uitgebreid gedacht aan kindergeschenken. Dit is ook logisch, want kinderen zijn nou eenmaal (meestal) niet uw directe doelgroep. Toch hebben kindergeschenken een zeer hoog bereik. Via kinderen komt namelijk ontzettend veel reclame bij hun ouders terecht. Nou kan het kiezen van een geschikt kindergeschenk lastiger zijn dan u denkt. Heeft u dus inspiratie nodig bij het uitzoeken van een leuk kindergeschenk? Wij geven u graag een aantal tips ter inspiratie!
De zomer is inmiddels in volle gang en we zijn met zijn allen lekker aan het genieten van het warme weer in de vakantieperiode. Tijdens het zonnen, zwemmen of bbq-en denkt u waarschijnlijk nog niet aan kerstgeschenken voor uw werknemers, relaties of klanten. Toch komen de kerstdagen er sneller aan dan u zou denken!
De lente en zomer zijn dé festivalseizoenen. U kunt hier heel goed op inspelen door voor of tijdens deze festivals bedrukte producten uit te delen. In dit blog laten we u de 11 beste festival producten zien, gebaseerd op de 11 meest verkochte festival producten van de afgelopen jaren. Welke is uw favoriet?
Het welzijn van het milieu en de aarde worden steeds belangrijker, dit is ook goed terug te zien in de afgelopen jaren. Er wordt regelmatig gedemonstreerd omwille van een duurzame wereld en verbetering van het milieu.
Heerlijk die zomerse temperaturen en een stralend zonnetje erbij. Wilt u uw klanten of relaties nou extra laten stralen tijdens de zomer, dan kunt u kiezen voor diverse zomerse geschenken. U kunt hiermee ook reclame maken voor uw bedrijf en zo de naamsbekendheid vergroten.
Er zijn verschillende coderingen voor kleur, hier is pantone er één van. Pantone is een bedrijf dat deze kleurcoderingen heeft ontwikkeld en deze kleurcodes zijn over de hele wereld bekend.
Met mailing kunt u nieuwe klanten binnen halen, maar u kunt ook bestaande klanten en relaties een gepersonaliseerde boodschap sturen. Het wordt ook wel direct mailing genoemd en draagt bij aan de marketing van uw bedrijf.
Van de zon en een aangename temperatuur wordt bijna iedereen wel blij. Als bedrijf kunt u goed inspelen op deze zomerse dagen. U kunt uw klanten en relaties verrassen met een zomergeschenk die goed van pas komt bij dit mooie weer.
Cadeautjes door de brievenbus
Steeds meer klanten bestellen bedrukte katoenen tassen bij ons. Katoenen tassen zijn duurzame relatiegeschenken en beschikbaar in diverse prijsklassen; het is dan ook niet verwonderlijk dat de populariteit van deze relatiegeschenken enorm groeit. Samen met de toenemende vraag naar katoenen tassen, ontvangen we bij Suprème Relatiegeschenken steeds meer vragen over deze producten. In dit blog leggen we u graag de meest gestelde vragen én onze antwoorden voor.
De lente komt eraan! Dit is een fantastisch seizoen om flink uit te pakken met promotiemateriaal of met relatiegeschenken. Na maandenlang vooral binnen zitten gaan mensen weer naar buiten: ze zoeken de zon op, pakken een terrasje, gaan naar festivals en genieten in het park of op het strand. Kiest u ervoor om juist in deze periode bedrukte producten uit te delen? Dan kunt u rekenen op heel wat aandacht voor uw bedrijf: niet alleen de ontvanger zal de bedrukking steeds opnieuw zien, maar ook mensen in zijn of haar omgeving. In dit blog delen wij negen ideeën voor lente-geschenken met u. Welke is uw favoriet?
Vijftien landen en tientallen grote bedrijven hebben vrijdag 6 maart 2020 het Plastic Pact gesloten: het doel van deze afspraak is om in 2025 20% minder plastic te produceren. Om dit te bereiken moet er meer gerecycled plastic gebruikt worden. Wilt u daar ook aan bijdragen? Ook dan is het mogelijk om relatiegeschenken te bestellen: wij hebben namelijk steeds meer producten van gerecycled PET-materiaal (RPET) in onze webshop. Lees in dit blog meer over deze producten.
Wilt u relatiegeschenken met een bedrukking bestellen, dan vragen wij u hiervoor een logo, afbeelding of tekst aan te leveren. Voor de meeste bedrukkingen hebben wij een gevectoriseerd Ai, EPS of PDF bestand nodig. In dit blog leggen we u uit wat dit is en waarom we dit nodig hebben.
De Consumentenbond heeft samen met vijf Europese zusterorganisaties een steekproef gedaan bij buitenlandse webshops. Hieruit blijkt dat twee derde van de onderzochte producten (waaronder elektronica, speelgoed en kinderkleding) onveilig is. De Consumentenbond adviseert consumenten dan ook om deze producten niet te kopen via webwinkels buiten de Europese Unie. In dit blog leggen we u graag uit dat u bij Suprème Relatiegeschenken wél veilige producten bestelt.
De laatste jaren merken we een enorme vraag naar ecologische producten in onze webshop. Daarom hebben wij ons eco assortiment flink uitgebreid. Ook in de toekomst zullen we veel eco producten blijven toevoegen. Maar met al die nieuwe producten ontvangen we ook meer vragen van klanten over de materialen en certificaten, onder andere over de eco tassen. Daarom leggen we u in dit blog graag uit wat OEKO-TEX, GOTS, fairtrade en bio katoen inhouden.
Met een luxe relatiegeschenk geeft u een prachtig cadeau aan een bijzondere relatie, klant of aan uw werknemers. Een luxe relatiegeschenk straalt een extra boodschap uit: u laat zien dat u de ontvanger echt waardeert of wilt bedanken. En dat u graag wat extra moeite voor hem of haar doet, of er extra geld aan wilt spenderen. Bent u op zoek naar inspiratie voor luxe relatiegeschenken? In dit blog geven we u de top 10 luxe relatiegeschenken bij Suprème Relatiegeschenken.
Tamponprint, blinddruk, borduren, doming, lasergravering… Het bedrukken van relatiegeschenken doen wij met diverse technieken. Tijdens het bestellen op onze website kunt u aangeven welke bedrukking u op het artikel wilt. We kunnen het goed begrijpen dat niet alle bedrukkingstechnieken duidelijk zijn voor u. Daarom leggen we in dit blog aan u uit wat de bedrukkingstechnieken inhouden en wanneer we welke bedrukkingstechnieken gebruiken.
Heeft u van andere mensen gehoord dat u weleens eens een relatiegeschenk kan uitdelen, maar weet u niet waarom? Of bent u in onze webshop aan het rondkijken, maar vraagt u zich af wat de meerwaarde is van een relatiegeschenk? Om met de deur in huis te vallen: er zijn talloze redenen, de één nog beter dan de andere. In dit blog leggen we ze graag aan u uit. Lees gauw verder!
En alweer is er een jaar voorbij… Tijd om ons voor te bereiden op 2020! Wilt u dit jaar op dezelfde voet doorgaan met de relatiegeschenken die u al eerder uitgezocht heeft? Of kiest u liever voor iets anders? Sommige bedrijven blijven altijd trouw aan dezelfde soort artikelen, dat kan echt heel goed werken. Op die manier weten klanten immers wat ze kunnen verwachten en dat geeft vertrouwen. Maar het kan ook goed zijn om eens iets nieuws te proberen, waarmee u uw klanten (of werknemers) echt kunt verrassen. In dit blog geven we u daarom graag 11 tips voor relatiegeschenken in 2020.
Elektronica is de laatste jaren sterk in opkomst in de relatiegeschenkenmarkt. Begon het nog met een bedrukte usb-stick van 128 mb, inmiddels heeft u een ruime keuze om elektronica met uw logo te bedrukken. In dit blog geven wij u onze tips voor het uitzoeken van het perfecte elektronische artikel voor uw klanten of werknemers - én welke bedrukking u hier het beste op kunt plaatsen. Lees gauw verder!
Staat u binnenkort op een beurs en wilt u beursartikelen bedrukken en uitdelen? Dan zijn er natuurlijk de standaard give aways, zoals pennen en aanstekers. Maar er zijn nog veel meer verrassende mogelijkheden. In dit blog geven we je 20 ideeën om (potentiële) klanten op een beurs te verrassen! Lees gauw verder.
1 van 12

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.