PERSOONLIJK ADVIES

Filters sluiten
Filteren op:
Tags
Blog Suprème Relatiegeschenken
Elk bedrijf kan goede en populaire relatiegeschenken of promotieartikelen gebruiken. Heeft u weleens gedacht aan katoenen tassen? Deze zijn erg populair en ook nog eens functioneel voor de ontvangers. Een ideaal promotieartikel of relatiegeschenk!
Op kantoor heeft u verschillende producten liggen die dagelijk gebruikt worden. Deze producten kunnen daarom goed ingezet worden voor het versterken van uw merk. Door kantoorartikelen te bedrukken laat u uw bedrijfsnaam, logo of andere uitdrukkingen vaker voorkomen op uw kantoor. Benieuwd om welke kantoorartikelen het gaat? Lees dan snel ons blog!
Of u nu in een gloednieuw voertuig rijdt of niet, het toevoegen van accessoires aan uw auto zorgt altijd voor opfrissing. Tegenwoordig zijn er veel moderne accessoires te vinden voor een auto, maar ook zijn er klassieke accessoires die eigenlijk elke autobezitter moet hebben.
Het nieuwe jaar is begonnen en wellicht bent u nog bezig met het bedenken van goede voornemens voor op de werkvloer. Om het nieuwe jaar gegarandeerd goed te beginnen, kunt u klanten en personeelsleden verrassen met een mooi geschenk
De decembermaand is aangebroken. Iedereen is waarschijnlijk al druk bezig geweest met het uitzoeken van het perfecte relatiegeschenk. Lees hier meer!

Bestsellers voor de wintermaanden

De laatste maanden van het jaar zijn aangebroken; de dagen worden kouder, de feestdagen staan voor de deur, we ronden de laatste taken af en we bedanken het personeel en onze relaties voor het afgelopen jaar. Hoe u uw personeel en relaties kan bedanken? Dat doet u met winterse relatiegeschenken met bedrukking!
Het jaar komt langzaam ten einde en dat betekent dat het bijna tijd is om projecten van klanten af te ronden en de balans op te maken van het afgelopen jaar. Het is ook de tijd om te gaan winkelen voor geschenken voor klanten en medewerkers.
In heel Nederland wordt het dragen van een mondkapje in openbare ruimtes waarschijnlijk snel verplicht. Het advies is om al een mondkapje te dragen in openbare ruimtes en in het openbaar vervoer is het al verplicht om te gebruiken
In uw zoektocht naar een geschikt relatiegeschenk voor uw medewerkers, klanten of andere relaties heeft u vast nog niet uitgebreid gedacht aan kindergeschenken. Dit is ook logisch, want kinderen zijn nou eenmaal (meestal) niet uw directe doelgroep. Toch hebben kindergeschenken een zeer hoog bereik. Via kinderen komt namelijk ontzettend veel reclame bij hun ouders terecht. Nou kan het kiezen van een geschikt kindergeschenk lastiger zijn dan u denkt. Heeft u dus inspiratie nodig bij het uitzoeken van een leuk kindergeschenk? Wij geven u graag een aantal tips ter inspiratie!
De zomer is inmiddels in volle gang en we zijn met zijn allen lekker aan het genieten van het warme weer in de vakantieperiode. Tijdens het zonnen, zwemmen of bbq-en denkt u waarschijnlijk nog niet aan kerstgeschenken voor uw werknemers, relaties of klanten. Toch komen de kerstdagen er sneller aan dan u zou denken!
De lente en zomer zijn dé festivalseizoenen. U kunt hier heel goed op inspelen door voor of tijdens deze festivals bedrukte producten uit te delen. In dit blog laten we u de 11 beste festival producten zien, gebaseerd op de 11 meest verkochte festival producten van de afgelopen jaren. Welke is uw favoriet?
Het welzijn van het milieu en de aarde worden steeds belangrijker, dit is ook goed terug te zien in de afgelopen jaren. Er wordt regelmatig gedemonstreerd omwille van een duurzame wereld en verbetering van het milieu.
Heerlijk die zomerse temperaturen en een stralend zonnetje erbij. Wilt u uw klanten of relaties nou extra laten stralen tijdens de zomer, dan kunt u kiezen voor diverse zomerse geschenken. U kunt hiermee ook reclame maken voor uw bedrijf en zo de naamsbekendheid vergroten.
Er zijn verschillende coderingen voor kleur, hier is pantone er één van. Pantone is een bedrijf dat deze kleurcoderingen heeft ontwikkeld en deze kleurcodes zijn over de hele wereld bekend.
Met mailing kunt u nieuwe klanten binnen halen, maar u kunt ook bestaande klanten en relaties een gepersonaliseerde boodschap sturen. Het wordt ook wel direct mailing genoemd en draagt bij aan de marketing van uw bedrijf.
Van de zon en een aangename temperatuur wordt bijna iedereen wel blij. Als bedrijf kunt u goed inspelen op deze zomerse dagen. U kunt uw klanten en relaties verrassen met een zomergeschenk die goed van pas komt bij dit mooie weer.
Cadeautjes door de brievenbus
Steeds meer klanten bestellen bedrukte katoenen tassen bij ons. Katoenen tassen zijn duurzame relatiegeschenken en beschikbaar in diverse prijsklassen; het is dan ook niet verwonderlijk dat de populariteit van deze relatiegeschenken enorm groeit. Samen met de toenemende vraag naar katoenen tassen, ontvangen we bij Suprème Relatiegeschenken steeds meer vragen over deze producten. In dit blog leggen we u graag de meest gestelde vragen én onze antwoorden voor.
De lente komt eraan! Dit is een fantastisch seizoen om flink uit te pakken met promotiemateriaal of met relatiegeschenken. Na maandenlang vooral binnen zitten gaan mensen weer naar buiten: ze zoeken de zon op, pakken een terrasje, gaan naar festivals en genieten in het park of op het strand. Kiest u ervoor om juist in deze periode bedrukte producten uit te delen? Dan kunt u rekenen op heel wat aandacht voor uw bedrijf: niet alleen de ontvanger zal de bedrukking steeds opnieuw zien, maar ook mensen in zijn of haar omgeving. In dit blog delen wij negen ideeën voor lente-geschenken met u. Welke is uw favoriet?
Vijftien landen en tientallen grote bedrijven hebben vrijdag 6 maart 2020 het Plastic Pact gesloten: het doel van deze afspraak is om in 2025 20% minder plastic te produceren. Om dit te bereiken moet er meer gerecycled plastic gebruikt worden. Wilt u daar ook aan bijdragen? Ook dan is het mogelijk om relatiegeschenken te bestellen: wij hebben namelijk steeds meer producten van gerecycled PET-materiaal (RPET) in onze webshop. Lees in dit blog meer over deze producten.

Wat is een vector bestand?

Wilt u relatiegeschenken met een bedrukking bestellen, dan vragen wij u hiervoor een logo, afbeelding of tekst aan te leveren. Voor de meeste bedrukkingen hebben wij een gevectoriseerd Ai, EPS of PDF bestand nodig. In dit blog leggen we u uit wat dit is en waarom we dit nodig hebben.
De Consumentenbond heeft samen met vijf Europese zusterorganisaties een steekproef gedaan bij buitenlandse webshops. Hieruit blijkt dat twee derde van de onderzochte producten (waaronder elektronica, speelgoed en kinderkleding) onveilig is. De Consumentenbond adviseert consumenten dan ook om deze producten niet te kopen via webwinkels buiten de Europese Unie. In dit blog leggen we u graag uit dat u bij Suprème Relatiegeschenken wél veilige producten bestelt.
De laatste jaren merken we een enorme vraag naar ecologische producten in onze webshop. Daarom hebben wij ons eco assortiment flink uitgebreid. Ook in de toekomst zullen we veel eco producten blijven toevoegen. Maar met al die nieuwe producten ontvangen we ook meer vragen van klanten over de materialen en certificaten, onder andere over de eco tassen. Daarom leggen we u in dit blog graag uit wat OEKO-TEX, GOTS, fairtrade en bio katoen inhouden.
1 van 12

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Nette afhandeling en snelle levering

Ronald uit Hengelo

10

Korte lijntje en een goede, snelle service!

Marloes Schoemaker uit Hengelo

10

Goed contact, snel en netjes afgeronde order met mooi product

Jetty uit Oosterwolde

10

Snelle service en altijd meedenken!

Kirsten uit Almere

9