PERSOONLIJK ADVIES

Filters sluiten
Filteren op:
Tags

Lees onze blog

In Nederland komt het vaak voor dat het ineens begint te regenen. Op eens regent het en uw personeel moet naar huis of naar een bespreking buiten de deur. U kunt verschillende producten die bescherming geven tegen de regen aanbieden, zodat u personeel droog blijft.
Het is misschien wat vroeg om in maart al te denken aan een zomergeschenk. Maar u kunt er niet vroeg genoeg bij zijn. Zodra de tempraturen stijgen, komt iedereen met het idee voor een zomergeschenk, dat betekent veel uitverkochte producten. Wees op tijd met bestellen! Lees wat er allemaal mogelijk is.
Bij het woord barbecue wordt al snel aan de zomer gedacht. Tegenwoordig is dat niet meer het enige seizoen waarin gebarbecued wordt. Ook in de winter is het vaker te zien. Door deze trend kunt u ook in de winter een BBQ-geschenkpakket weggeven.

Geschenken voor kinderen

Op zoek naar leuke geschenken voor kinderen? Suprème Relatiegeschenken biedt diverse geschenken aan voor kinderen die u kunt bedrukken. Bekijk onze website of lees ons blog voor diverse voorbeelden! Samen met u maken wij de mooiste geschenken voor kinderen.
Bekers on the go kunnen op verschillende manier gebruikt worden: als geschenk en als reclameartikel. In beide gevallen zorgen ze voor een blije ontvanger. Bij Suprème Relatiegeschenken kunt u ze laten bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of bedrukking naar keuze.
Een uniek geschenk bedenken voor uw personeel of zakenrelaties kan nog best lastig zijn. Een geschenk moet leuk, maar ook bruikbaar zijn. Suprème Relatiegeschenken helpt u een handje bij het bedenken van een geschenk.
Naamsbekendheid opbouwen kan op veel verschillende manieren gebeuren, hiervan is het bedrukken van glazen er één. Want glazen worden veel gebruikt en dankzij een breed assortiment glazen zijn er voor verschillende momenten diverse glazen beschikbaar! Lees ons blog voor de mogelijkheden!
Nederland is een écht fietsland! Iedere inwoner heeft naar schatting 1,3 fiets in bezit. Dit maakt een totaal van 22,8 miljoen fietsen, verdeelt over het héle land. Dat zijn er nogal wat!
Op een festival komen veel mensen, dit is daarom dé plek om je bedrijf te promoten. Er zijn verschillende producten die weggegeven kunnen worden. Naast weggeven kunnen ook producten verkocht worden,
Hoofddeksels worden door veel mensen het hele jaar door gedragen. Denk bijvoorbeeld aan petten, mutsen, caps, zonnekleppen en ga zo maar door. Hier kunt u als bedrijf op inspelen door deze hoofddeksels te bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo. Suprème Relatiegeschenken helpt u hier graag bij en kan u voorzien van advies op maat!
Tassen. Ze worden veel gebruikt, privé, zakelijk of voor vakanties. Voor elk doeleind is er een ander type tas. Suprème Relatiegeschenken heeft voor elk van deze doeleinden een tas! Welke tas, wordt gebruikt voor welk doeleinde? Daar hebben wij het antwoord op.
Hoe zorgt u ervoor dat bezoekers weten wie ze kunnen aanspreken op een beurs? Door alle medewerkers een herkenbaar item te geven, vallen ze op. Bij Suprème Relatiegeschenken zijn er veel verschillende producten die hierbij kunnen helpen.
Geschenken weggeven wordt veel gedaan door bedrijven. Wanneer u dit doet, dan wilt u uiteraard dat het geschenk veel gebruikt wordt. Drinkwaren bedrukken is dan zeker een geschikt geschenk. Want iedereen drinkt meerdere keren per dag koffie, thee, water of andere drank. Laat u drinkwaar zoals mokken, glazen of bekers bedrukken? Dan heeft u een geschenk dat veel gebruikt kan worden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees ons blog of bekijk ons assortiment!
Bij lekker weer wil iedereen graag naar buiten! Tijdens het lekkere weer is het leuk om samen met vrienden of familie te gaan picknicken. Lekker eten, drinken en spelletjes mee, dit kan alleen maar een leuke middag worden. Bij Suprème Relatiegeschenken zijn alle producten voor deze picknick verkrijgbaar.
Wanneer u artikelen laat bedrukken, dan hoeft dat niet altijd om een relatiegeschenk of promotieartikel te gaan. Want u kunt binnen uw bedrijf ook bedrukte kantoorartikelen inzetten, want uw werknemers gebruiken ook diverse artikelen op het kantoor of onderweg. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan ons blog!
De beurs is dé plek om uw bedrijf te promoten! Door producten opvallend te bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of ontwerp blijft uw bedrijf goed hangen bij mensen. Maar, wat voor producten werken echt goed? Daar heeft Suprème Relatiegeschenken het antwoord op! Bekijk de top 4!
Met een uniek relatiegeschenk zal uw bedrijf beter onthouden worden. Keukenproducten is een productgroep waar niet snel aan gedacht wordt bij het bestellen en bedrukken van relatiegeschenken. Maar deze producten zijn wel leuk om te geven en ook zeker om te ontvangen.

Nieuwjaarsgeschenken bedrukken

Het nieuwe jaar staat voor de deur. Dat is een goed moment om uw relaties, klanten en werknemers verrassen met een geschenk. Er zijn talloze nieuwjaarsgeschenken die u kunt laten bedrukken. In dit blog geven wij enkele voorbeelden van goede nieuwjaarsgeschenken.
Hoe kan de week het beste afgesloten worden? Bij Suprème Relatiegeschenken hebben wij hét antwoord, lees snel deze blog en bereid je goed voor op volgende week!
Elk jaar na een mooie zomer wordt het slechter weer. De temperaturen dalen en er komt steeds meer neerslag. Het najaar valt precies tussen het zomerweer en het winterweer. Een ander woord voor het najaar is herfst. Met een goede voorbereiding komen u en uw bedrijf het najaar door en kan u zelfs nog reclame maken.
Tijdens de winter is het voor bedrijven noodzakelijk om de juiste relatiegeschenken weg te geven. Want relaties zitten niet te wachten op een strandlaken of strandbal. Daarnaast wilt u uiteraard ook geschenken weggeven waar uw relaties echt wat aan hebben. In dit blog geven wij enkele voorbeelden van functionele wintergeschenken die u kunt laten bedrukken!
Duurzaamheid wordt steeds belangrijk voor bedrijven. Tegenwoordig kijken veel bedrijven naar mogelijkheden om te verduurzamen, maar vergeten dit soms naar buiten te brengen. Doe dit bijvoorbeeld met leuke duurzame relatiegeschenken! In deze blog geven wij voorbeelden van enkele functionele duurzame relatiegeschenken. Benieuwd? Lees dan snel verder!
Tijdens de zomerdagen gaan veel mensen op stap. Sommigen gaan op vakantie, terwijl anderen vele dagjes weg gaan naar het strand, zwembad en attractieparken. Doordat iedereen veel in de buitenlucht is kunt u hier als bedrijf ook op inspelen met relatiegeschenken of promotieartikelen. Bent u benieuwd naar de populaire zomerartikelen die u kunt bedrukken? Lees dan snel deze blog! Hier geven wij vijf zomerartikelen die elk jaar weer goed ontvangen worden.
Als bedrijf wilt u uiteraard dat uw relatiegeschenken gebruikt gaan worden door de ontvanger. Daarvoor moet u hen voorzien van een functioneel geschenk. Welk product kan op een dag vaak gebruikt worden en is leuk om te geven? Wat dacht u van katoenen tassen! Een tas kan vaak gebruikt worden voor bijvoorbeeld het boodschappen doen. Daarnaast heeft een katoenen tas een groot drukoppervlak voor bijvoorbeeld uw logo of bedrijfsnaam. Een ideaal relatiegeschenk dus!
1 van 13

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10