PERSOONLIJK ADVIES

Filters sluiten
Filteren op:
Tags

Lees onze blog

Tijdens de zomerdagen gaan veel mensen op stap. Sommigen gaan op vakantie, terwijl anderen vele dagjes weg gaan naar het strand, zwembad en attractieparken. Doordat iedereen veel in de buitenlucht is kunt u hier als bedrijf ook op inspelen met relatiegeschenken of promotieartikelen. Bent u benieuwd naar de populaire zomerartikelen die u kunt bedrukken? Lees dan snel deze blog! Hier geven wij vijf zomerartikelen die elk jaar weer goed ontvangen worden.
Als bedrijf wilt u uiteraard dat uw relatiegeschenken gebruikt gaan worden door de ontvanger. Daarvoor moet u hen voorzien van een functioneel geschenk. Welk product kan op een dag vaak gebruikt worden en is leuk om te geven? Wat dacht u van katoenen tassen! Een tas kan vaak gebruikt worden voor bijvoorbeeld het boodschappen doen. Daarnaast heeft een katoenen tas een groot drukoppervlak voor bijvoorbeeld uw logo of bedrijfsnaam. Een ideaal relatiegeschenk dus!

Anti-stressbal online kopen

Veel mensen ervaren het weleens, stress. Bent u druk of zenuwachtig? Dan kan stress al snel opspelen. Gelukkig zijn er middelen om de stress te onderdrukken en er mee om te gaan. Neem bijvoorbeeld de stressbal. Bij Suprème Relatiegeschenken bieden wij een groot aanbod. Bent u benieuwd naar de voordelen van een stressbal? Lees dan snel ons blog!
Wanneer u op zoek bent naar een mooi zomergeschenk voor uw relaties of personeel. Wat dacht u dan van BBQ geschenken? Aangezien het warme weer voor de deur staat en veel mensen weer gaan barbecueën is het een ideaal en functioneel geschenk! Lees ons blog voor de mogelijkheden van BBQ geschenken.
De zomer staat weer voor de deur! Dat betekent dat u uw relatiegeschenken en promotieartikelen daar ook op zal moeten instellen. In dit blog kunt u inspiratie opdoen. Wij geven enkele voorbeelden van uitstekende zomergeschenken die u kunt weggeven. Benieuwd naar de promotieartikelen en relatiegeschenken voor de zomer? Lees dan snel ons blog!

EK geschenken

Met het naderende EK kunt u als bedrijf met mooie promotieartikelen uw bedrijf promoten. Er zijn veel geschenken die u kunt laten bedrukken. Bent u benieuwd naar enkele mogelijkheden bij Suprème Relatiegeschenken? Lees dan ons blog!
Dit zullen veel mensen wellicht niet verwachten. Maar een pen bedrukken met uw logo is één van de krachtigste promotieartikelen voor uw bedrijf! Bent u benieuwd waarom? Lees dan vooral dit blog!
Als bedrijf kunt u veel relatiegeschenken en promotieartikelen uitdelen. Echter is het belangrijk om producten uit te delen die uw relaties ook gebruiken. Wat dacht u van producten voor in één van de belangrijkste plekken in huis? In dit blog vindt u verschillende relatiegeschenken voor in de keuken!
Elk bedrijf kan goede en populaire relatiegeschenken of promotieartikelen gebruiken. Heeft u weleens gedacht aan katoenen tassen? Deze zijn erg populair en ook nog eens functioneel voor de ontvangers. Een ideaal promotieartikel of relatiegeschenk!
Op kantoor heeft u verschillende producten liggen die dagelijk gebruikt worden. Deze producten kunnen daarom goed ingezet worden voor het versterken van uw merk. Door kantoorartikelen te bedrukken laat u uw bedrijfsnaam, logo of andere uitdrukkingen vaker voorkomen op uw kantoor. Benieuwd om welke kantoorartikelen het gaat? Lees dan snel ons blog!
Of u nu in een gloednieuw voertuig rijdt of niet, het toevoegen van accessoires aan uw auto zorgt altijd voor opfrissing. Tegenwoordig zijn er veel moderne accessoires te vinden voor een auto, maar ook zijn er klassieke accessoires die eigenlijk elke autobezitter moet hebben.
Het nieuwe jaar is begonnen en wellicht bent u nog bezig met het bedenken van goede voornemens voor op de werkvloer. Om het nieuwe jaar gegarandeerd goed te beginnen, kunt u klanten en personeelsleden verrassen met een mooi geschenk
De decembermaand is aangebroken. Iedereen is waarschijnlijk al druk bezig geweest met het uitzoeken van het perfecte relatiegeschenk. Lees hier meer!

Bestsellers voor de wintermaanden

De laatste maanden van het jaar zijn aangebroken; de dagen worden kouder, de feestdagen staan voor de deur, we ronden de laatste taken af en we bedanken het personeel en onze relaties voor het afgelopen jaar. Hoe u uw personeel en relaties kan bedanken? Dat doet u met winterse relatiegeschenken met bedrukking!
Het jaar komt langzaam ten einde en dat betekent dat het bijna tijd is om projecten van klanten af te ronden en de balans op te maken van het afgelopen jaar. Het is ook de tijd om te gaan winkelen voor geschenken voor klanten en medewerkers.
In heel Nederland wordt het dragen van een mondkapje in openbare ruimtes waarschijnlijk snel verplicht. Het advies is om al een mondkapje te dragen in openbare ruimtes en in het openbaar vervoer is het al verplicht om te gebruiken
In uw zoektocht naar een geschikt relatiegeschenk voor uw medewerkers, klanten of andere relaties heeft u vast nog niet uitgebreid gedacht aan kindergeschenken. Dit is ook logisch, want kinderen zijn nou eenmaal (meestal) niet uw directe doelgroep. Toch hebben kindergeschenken een zeer hoog bereik. Via kinderen komt namelijk ontzettend veel reclame bij hun ouders terecht. Nou kan het kiezen van een geschikt kindergeschenk lastiger zijn dan u denkt. Heeft u dus inspiratie nodig bij het uitzoeken van een leuk kindergeschenk? Wij geven u graag een aantal tips ter inspiratie!
De zomer is inmiddels in volle gang en we zijn met zijn allen lekker aan het genieten van het warme weer in de vakantieperiode. Tijdens het zonnen, zwemmen of bbq-en denkt u waarschijnlijk nog niet aan kerstgeschenken voor uw werknemers, relaties of klanten. Toch komen de kerstdagen er sneller aan dan u zou denken!
De lente en zomer zijn dé festivalseizoenen. U kunt hier heel goed op inspelen door voor of tijdens deze festivals bedrukte producten uit te delen. In dit blog laten we u de 11 beste festival producten zien, gebaseerd op de 11 meest verkochte festival producten van de afgelopen jaren. Welke is uw favoriet?
Het welzijn van het milieu en de aarde worden steeds belangrijker, dit is ook goed terug te zien in de afgelopen jaren. Er wordt regelmatig gedemonstreerd omwille van een duurzame wereld en verbetering van het milieu.
Heerlijk die zomerse temperaturen en een stralend zonnetje erbij. Wilt u uw klanten of relaties nou extra laten stralen tijdens de zomer, dan kunt u kiezen voor diverse zomerse geschenken. U kunt hiermee ook reclame maken voor uw bedrijf en zo de naamsbekendheid vergroten.
Er zijn verschillende coderingen voor kleur, hier is pantone er één van. Pantone is een bedrijf dat deze kleurcoderingen heeft ontwikkeld en deze kleurcodes zijn over de hele wereld bekend.
Met mailing kunt u nieuwe klanten binnen halen, maar u kunt ook bestaande klanten en relaties een gepersonaliseerde boodschap sturen. Het wordt ook wel direct mailing genoemd en draagt bij aan de marketing van uw bedrijf.
Van de zon en een aangename temperatuur wordt bijna iedereen wel blij. Als bedrijf kunt u goed inspelen op deze zomerse dagen. U kunt uw klanten en relaties verrassen met een zomergeschenk die goed van pas komt bij dit mooie weer.
1 van 12

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Super service

Sharon Vanderheyden uit Kortrijk

10

Super geregeld! We zijn erg tevreden.

Nathalie uit Hengelo

10

Vriendelijk en daadkrachtig

Manon Brummer uit Hengelo

10

toppie

Sacha Ruland uit MAASTRICHT

10