PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte stressballen zorgen voor een gezonde werksituatie. Vaak zit men vaak of de gehele dag achter de computer en bedient middels de hand de muis. Het kan dan voorkomen dat men last krijgt van kramp.
Een rugzak met bedrukking is in veel verschillende soorten te verkrijgen. Suprème Relatiegeschenken probeert een zo wisselend mogelijk assortiment aan te houden, waardoor vrijwel iedere uitvoering van een rugzak hier terugkomt en dus ook gekozen kan worden door uw bedrijf.
Een regenpak met bedrukking is vaak niet het eerste waar de meeste bedrijven aan denken. Wij hebben het hier echter over een zeer geliefd en heel welkom cadeau in vrijwel alle doelgroepen. Een regenpak is bedoeld om te beschermen tegen de neerslag die het gehele jaar door valt in Nederland.
Bedrukte keycords zijn sinds tijden niet zo populair. Vrijwel iedere dag hebben wij één of meerdere bestellingen met bedrukte keycords in onze webshop. De voorraden worden steeds weer snel aangevuld, waardoor wij iedere klant van dienst kunnen zijn.
Een bedrukte boodschappentas bestellen was nog nooit zo makkelijk. Suprème Relatiegeschenken maakt alweer een aantal maanden gebruik van de nieuwe website en dit biedt verschillende voordelen aan u. De website is niet alleen meer te bezoeken vanaf een laptop of computer, maar werkt nu ook prima op smartphones en tablets
Bidon met opdruk gemakkelijk en snel bestellen? Dat kan bij Suprème Relatiegeschenken! Bedrukte bidons zijn een van de relatiegeschenken die altijd handig blijven.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.