PERSOONLIJK ADVIES

Bedrijfskleding

Steeds meer bedrijven kiezen voor bedrijfskleding. Bedrijfskleding is een belangrijk aspect voor uw onderneming en heeft zowel voor u als voor uw werknemer vele voordelen. Met bedrukte bedrijfskleding kunt u als bedrijf herkenbaar maken wie er voor u werkt en tegelijkertijd maken uw werknemers ook reclame voor uw bedrijf.
De sleutelhanger, wie kent hem niet. De sleutelhanger is een klein voorwerp bevestigd aan een sleutelring, dat vervolgens weer aan een sleutel kan worden bevestigd. Het is een leuk en klein item om cadeau te doen op een evenement, na afloop van een bruiloft of tijdens een feest. Ook is de sleutelhanger een uitstekend cadeau om uw bedrijf te promoten.

Vakantie geschenken

Dat de zomer van de meeste mensen het favoriete seizoen is, is niet zo gek. Wie houdt er nou niet van zomer? In de zomer kan onze dikke winterkleding weer in de kast en kan de verwarming uit. De zon schijnt, de dagen worden langer en veel mensen genieten in de zomer van hun welverdiende vakantie. Er zijn genoeg redenen om flink te genieten van dit fijne seizoen. Uw relaties, klanten of werknemers in de zomer in het zonnetje zetten, doet u met een vakantiegeschenk.

Beurs artikelen

Wanneer u als bedrijf regelmatig aanwezig bent op beurzen om nieuwe klanten te vinden of om uw relaties te ontmoeten, dan kan promotie materiaal natuurlijk niet ontbreken. Er zijn tal van artikelen die geschikt zijn om ter promotie uit te delen op een beurs of evenement.

Caps bedrukken

Caps of petten zijn leuke items om weg te geven als relatiegeschenk, promotie artikel of om te gebruiken als onderdeel van de bedrijfskleding van uw personeel. Heeft u personeel dat op een zonnige plek staat te promoten of juist op een beurs of evenement, dan is een pet een leuk accessoire dat de bedrijfsoutfit helemaal afmaakt.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.