PERSOONLIJK ADVIES

Lees onze blog

Tijdens de winter is het voor bedrijven noodzakelijk om de juiste relatiegeschenken weg te geven. Want relaties zitten niet te wachten op een strandlaken of strandbal. Daarnaast wilt u uiteraard ook geschenken weggeven waar uw relaties echt wat aan hebben. In dit blog geven wij enkele voorbeelden van functionele wintergeschenken die u kunt laten bedrukken!

EK geschenken

Met het naderende EK kunt u als bedrijf met mooie promotieartikelen uw bedrijf promoten. Er zijn veel geschenken die u kunt laten bedrukken. Bent u benieuwd naar enkele mogelijkheden bij Suprème Relatiegeschenken? Lees dan ons blog!
Met mailing kunt u nieuwe klanten binnen halen, maar u kunt ook bestaande klanten en relaties een gepersonaliseerde boodschap sturen. Het wordt ook wel direct mailing genoemd en draagt bij aan de marketing van uw bedrijf.
Een bijzonder leuk relatiegeschenk is natuurlijk een snoeppot. Een snoeppot gevuld met snoep, notities, leuzen of gewoon leeg! Een snoeppot kan vandaag de dag voor vele doelen gebruikt worden en ze zijn ook in verschillende varianten beschikbaar. Het is mooi en goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn en hoe ook u hier gebruik van kunt maken voor uw bedrijf. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.
Een relatiegeschenk wordt door vele bedrijven vaak aan het einde van het jaar gegeven, in de vorm van een kerstcadeau of eindejaarsgeschenk. Waarom verrast u een relatie niet eens op een heel ander moment, bijvoorbeeld in het voorjaar of in de zomer? Een relatie zal blij verrast zijn met een onverwacht cadeau.
Een relatiegeschenk of promotieartikel is iets waar u goed over na moet denken. Het is namelijk belangrijk dat het past bij de doelgroep en natuurlijk bij de gelegenheid. Daarnaast zijn de seizoenen natuurlijk ook een belangrijk element om rekening mee te houden bij de keuze voor uw relatiegeschenk.
Suprème Relatiegeschenken is gevestigd in Hengelo, Overijssel. Sinds 2003 is Suprème Relatiegeschenken actief in de online wereld en bestelt u er simpel leuke relatiegeschenken.
Wij merken vaak dat bedrijven en particulieren bij het bestellen van bedrukte relatiegeschenken allerlei vragen hebben, maar ook twijfelen over het soort geschenk en de bedrukking.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10