PERSOONLIJK ADVIES

Lees alles over onze katoenen tassen

Steeds meer klanten bestellen bedrukte katoenen tassen bij ons. Katoenen tassen zijn duurzame relatiegeschenken en beschikbaar in diverse prijsklassen; het is dan ook niet verwonderlijk dat de populariteit van deze relatiegeschenken enorm groeit. Samen met de toenemende vraag naar katoenen tassen, ontvangen we bij Suprème Relatiegeschenken steeds meer vragen over deze producten. In dit blog leggen we u graag de meest gestelde vragen én onze antwoorden voor.

Formaten katoenen tassen

Bij Suprème Relatiegeschenken vindt u een uitgebreid assortiment katoenen tassen, in allerlei formaten. Het meest bekende - en meest bestelde - formaat is 38 x 42 cm, hier hebben we allerlei verschillende grammages van (zie hieronder voor uitleg over grammages). Wilt u liever een kleinere tas? Kies dan bijvoorbeeld voor een tas van 22 x 27 cm. Of als u juist een grotere tas wilt, dan kunt u kiezen voor katoenen tassen met bodems, zoals 48 x 36 x 11 cm of 45 x 47 x 18 cm.

Diverse grammages

In onze webshop vindt u katoenen tassen van verschillende kwaliteiten. In de omschrijving van de tassen ziet u het aantal grams van de tassen staan, dit is het grammage. Het gewicht van het katoen op één vierkante meter is het grammage. Het katoen van een tas van 160 grams is op één vierkante meter dus 160 gram. Hoe hoger dit getal, hoe sterker de tas is.

Welke grammage waarvoor gebruiken?

Onze goedkoopste tas is een 105 grams ecru tas. Deze tas is niet zo sterk, maar kan zeker wel wat gewicht dragen, zoals een paar brochures, een notitieboekje en een flesje water. De 155/160 grams tassen zijn het meest populair en zijn stevige tassen. Deze zijn ideaal om zwaardere producten in te vervoeren, of bijvoorbeeld aankopen in een winkel. De meeste klanten kiezen voor deze grammage. Zoekt u tassen van heel zware kwaliteit, kijk dan eens bij onze canvas tassen van 300 grams.

Korte en lange hengsels

Het formaat van de hengsels van onze katoenen tassen verschilt per tas. De meeste tassen hebben lange hengsels, tussen de 50 en 70 cm. Korte hengsels zijn tussen de 20 en 50 cm.

Katoenen tassen bedrukken

Door de katoenen tassen te bedrukken, creëert u heel mooie duurzame reclamedragers. De tassen kunt u laten bedrukken met één, twee, drie of vier exacte PMS-kleuren. U kunt het beste hiervoor kiezen als u een logo wilt laten printen of een tekst met maximaal vier kleuren. U kunt dan de kleuren exact kiezen. Ook is het mogelijk om de katoenen tassen full colour te laten bedrukken. Daarvoor kunt u kiezen als u een tekst of afbeelding met meer dan vier kleuren heeft of als er kleurverloop in de bedrukking zit. De prijs hiervan is afhankelijk van het ontwerp van de bedrukking en kunnen we voor u berekenen.

Twee zijden bedrukking

Het is mogelijk om de katoenen tassen aan beide zijden te laten bedrukken. U kunt daarbij kiezen voor twee gelijke of twee verschillende ontwerpen. Heeft u twee gelijke ontwerpen? Dan betaalt u de instelkosten slechts voor één zijde.

OEKO-TEX, GOTS, fairtrade en bio-katoenen tassen

Wilt u een extra duurzame keuze maken bij de aanschaf van katoenen tassen? Dan kunt u kiezen uit ons assortiment tassen met een keurmerk: OEKO-TEX, GOTS, fairtrade en bio-katoen. Lees ons blog Eco tassen: wat is OEKO-TEX, GOTS, fairtrade en bio katoen? Voor meer informatie over deze keurmerken.

Contact over katoenen tassen

Heeft u vragen over onze katoenen tassen, bijvoorbeeld over de bedrukking, grammages, formaten of andere vragen? Stel uw vraag via de chat in onze webshop, mail naar [email protected] of bel naar 074 - 24 24 757.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.