PERSOONLIJK ADVIES

Alles voor een barbecuefeest

Bij het woord barbecue wordt al snel aan de zomer gedacht. Tegenwoordig is dat niet meer het enige seizoen waarin gebarbecued wordt. Ook in de winter is het vaker te zien. Door deze trend kunt u ook in de winter een BBQ-geschenkpakket weggeven.

In dit pakket kunnen een aantal dingen echt niet ontbreken. Deze hebben wij op een rijtje gezet voor u:

#1 Schorten

Tijdens een barbecue is de kans heel groot dat de kok vies wordt tijdens het grillen. Gelukkig is daar is een oplossing voor: een schort. Door het schort komen de vieze spetters niet direct op de kleren. Een schort is een geschenk wat vaker gebruikt kan worden, bijvoorbeeld in de keuken tijdens het koken of bakken.   

 

#2 barbecuegerei 

Voor het omdraaien van vlees, vis en groenten zijn verschillende tangen en spatels nodig. In de keuken zijn soortgelijke gereedschappen te vinden, toch verschillend keukengerei met dat voor een barbecue. Het gerei voor een BBQ is een stuk langer en (vaak) gemaakt van ander materiaal. Omdat er van een barbecue meer hitte afkomt en omdat de grilplaat een stuk groter is dan het fornuis in de keuken.

 

#3 grillrekken 

Het komt wel eens voor dat stukken vlees of vis door het barbecue roosters vallen of eraan vastplakken, jammer van het stuk vlees. Met grillrekken kan het vlees vastgeklemd worden, nu valt er niks meer tussen uit. Een ander voordeel is dat alle stukken vlees in een keer omgekeerd kunnen worden. Zo zijn de stukken vlees allemaal even lang geroosterd aan beide kanten.

 

Reclame maken

Naamsbekendheid is voor elke bedrijf belangrijk, door reclame maken kan dit uitgebreid worden. Ook met barbecue pakket kan dat. Er wordt vaak in groepen gebarbecued, er zijn dus veel mensen aanwezig. Door uw logo op bedrijfsnaam op een aantal producten te bedrukken zien deze mensen allemaal uw logo en worden ze bekend met uw bedrijf.

 

Zijn er dingen onduidelijk? Neem dat contact op!

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10