PERSOONLIJK ADVIES

Alles voor in de keuken

Door uw bedrijf op een unieke manier te promoten heeft u de kans dat meer mensen uw bedrijfsnaam onthouden. Dit kan zorgen voor meer klanten of bezoekers. Met keukenproducten kunt u uniek reclame maken. Om u een idee te geven van keukenproducten die bij Suprème Relatiegeschenken beschikbaar zijn, hebben we er een aantal opgesomd.

#1 snijplanken

Een snijplank is een bruikbaar en opvallend geschenk en een snijplank past snel bij het servies. De snijplanken kunnen bedrukt of gegraveerd worden. Een gravering wordt in de plank gebrand en zal ook niet snel verslijten, een bedrukking wordt op de plank gedrukt en kan na een langere tijd verdwijnen.

#2 schorten

Een bedrukt schort kan het hele jaar door gegeven worden. In de zomer kunnen BBQ-schorten gegeven worden en winters de ‘normale’ schorten. Het leuke van een schort is dat ze zelden voor promotie worden ingezet. Hierdoor valt u heel erg op!

#3 ovenhandschoenen

Ovenhandschoenen bedrukken met uw logo en deze gebruiken om aan uw personeel of zakenrelaties te geven. Dat is een zeer leuk en handig product. Met de handschoenen kunnen hete pannen en schotels uit de oven gehaald worden zonder uw handen te verbranden.

#4 shakebeker

Een shakebeker is een sportief geschenk. In shakebekers worden vaak eiwit shakes gemaakt. Daarnaast kan er ook water uit gedronken worden en wordt de beker vaak gebruikt om yoghurt uit te eten.

#5 messensets

Het laatste opvallende geschenk is een messen set. Dit is ook weer een product wat altijd in de keuken gebruikt wordt. Als u kiest voor een standaard uiterlijk, past de messen set goed bij het ander servies van de ontvanger.

Van deze 5 producten kunt u een leuk pakket maken. Natuurlijk zijn de producten ook leuk om gescheiden te geven aan medewerkers of zakenrelaties.

 

Alle bovenstaande producten kunnen bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam of ontwerp. Naast deze producten zijn er nog veel meer producten, zowel keukenproducten als andere producten. Denk aan promotieartikelen en zomerproducten.

Wij snappen ook dat u vragen kunt hebben. Daarom kunt u contact opnemen via de contactgegevens op deze pagina.

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10