PERSOONLIJK ADVIES

Anti-stressbal online kopen

Anti-stressbal online kopen

De een heeft er wat sneller last van dan de ander, maar vaak ontkomt u er niet aan: stress. Het is algemeen bekend dat stress enorm slecht voor uw gezondheid is. U kunt enorme hoofdpijn krijgen, een verhoogde hartslag, versnelde ademhaling en slaapproblemen etc. Jammer genoeg heeft u weinig directe invloed op uw stressmomenten en deze helemaal voorkomen is simpelweg niet mogelijk. Stress speelt nu eenmaal op wanneer je bijvoorbeeld heel zenuwachtig of druk bent. Gelukkig zijn er middelen om met stress om te gaan, zoals een anti-stressbal. Veel mensen denken hierbij direct aan een standaard witte anti-stressbal. Het is echter zo, dat anti-stressballen er in allerlei soorten en maten zijn bij Suprème Relatiegeschenken. Bent u benieuwd naar de voordelen van zo’n anti-stressbal of wilt u misschien zelf een anti-stressbal kopen? Lees dan vooral verder!

Voordelen van een anti-stressbal

Het hebben van anti-stressbal heeft meerdere voordelen. De voornaamste reden waarom de meeste mensen een anti-stressbal aanschaffen, is vanzelfsprekend om hun stress tegen te gaan en hiermee hun gezondheid ten goede te doen. Er zijn echter meerdere voordelen, waar niet iedereen direct aan denkt. Het gebruiken van een anti-stressbal kan namelijk zowel mentale als fysieke voordelen met zich meebrengen. Bij het knijpen in een anti-stressbal traint u bijvoorbeeld onbewust uw onderarmspieren. Uw onderarmen worden dus sterker en blijven tegelijkertijd een stuk soepeler door het knijpen in een anti-stressbal. Wanneer u een anti-stressbal in uw bezit hebt is het wel de bedoeling dat u, wanneer u eenmaal aan het knijpen bent in de anti-stressbal, ervoor zorgt dat er op de ademhaling gelet wordt. De combinatie van het letten op de ademhaling en het knijpen in het balletje, zorgt er voor veel mensen al voor dat zij beginnen te kalmeren en ontspannen. Op die manier neemt uw stress af en blijft u niet hangen in deze stressmomenten, maar word ju juist veel sneller weer productief.

Diverse soorten anti-stressbal bij Suprème Relatiegeschenken

Zoals al eerder aangegeven zijn anti-stressballen er in allerlei soorten en maten. Ieder persoon is anders en hierdoor werkt dezelfde anti-stressbal niet voor iedereen even goed. Voor de een werkt het knijpen in een hartvormige anti-stressbal beter om stress tegen te gaan, dan het knijpen in een anti-stressbal die de vorm heeft van een dobbelsteen of een dier. Om te vinden wat bij u past heeft Suprème Relatiegeschenken een ruim assortiment aan anti-stressballen in de vorm van allerlei verschillende soorten dieren, sportballen, vruchten, figuren en nog veel meer. Bent u nou op zoek naar een anti-stressbal die bij u past? Wacht dan niet langer en neem een kijkje in ons assortiment en vindt de perfecte anti-stressbal om minder stress te ervaren.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Super service

Sharon Vanderheyden uit Kortrijk

10

Super geregeld! We zijn erg tevreden.

Nathalie uit Hengelo

10

Vriendelijk en daadkrachtig

Manon Brummer uit Hengelo

10

toppie

Sacha Ruland uit MAASTRICHT

10