PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte eindejaarsgeschenken

Bedrukte eindejaarsgeschenken

Bedrukte eindejaarsgeschenken zijn steeds populairder aan het worden. Het is nu het perfecte moment om deze te bestellen: het einde van 2018 is immers in zicht. Sinterklaas komt al bijna aan in Nederland, daarna volgen de Kerstdagen en de jaarwisseling naar 2019. Een eindejaarsgeschenk wordt zeer gewaardeerd. U kunt deze geven aan uw personeel of aan uw relaties. En u kunt dit geschenk natuurlijk gebruiken om uw bedrijf te promoten door de producten te laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of -logo. De ontvanger is blij met het product én ziet bij elk gebruik uw bedrijfsnaam terug, wat zorgt voor vertrouwen in uw bedrijf.

Luxere artikelen

Bedrijven kiezen steeds vaker voor de luxere artikelen om cadeau te geven als eindejaarsgeschenk. Op onze website vindt u meer dan honderdvijftig luxe producten die u kunt laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of -logo of met een speciale tekst of afbeelding. De Parker- en Waterman-pennen zijn een zeer geliefd eindejaarsgeschenk. Ze zijn er in diverse uitstralingen en prijsklassen en worden geleverd in een geschenkdoos. De pennen kunt u laten graveren of bedrukken.

Merkartikelen

Maakt u uw personeel of relaties liever blij met de mooie producten uit onze Jamie Oliver-collectie die ze direct tijdens het kerstdiner kunnen gebruiken? Kies bijvoorbeeld voor een serveerplateau, een karaf of een prachtige messenset. Deze kunt u, afhankelijk van het product, laten bedrukken, graveren of van een doming voorzien. En heeft u onze Moleskine-notitieboekjes al eens gezien? We hebben ze in diverse afmetingen en kleuren in onze webshop. U kunt deze eindejaarsgeschenken laten bedrukken in meerdere kleuren, met een foliedruk of via blinddruk wat een reliëf creëert. Of kies voor één van de Rituals-pakketten. Zowel mannen als vrouwen zult u heel blij maken met dit pakket. De producten worden verpakt in een luxe geschenkdoos.

Kunnen wij u helpen?

Kijk voor al onze merkartikelen en eindejaarsgeschenken op onze website. We maken graag vrijblijvend en gratis een digitaal voorbeeld voor u, zodat u alvast ziet hoe het door u gekozen product met de bedrukking eruitziet. Ook kunt u meerdere artikelen uitkiezen om als een pakket te geven of ons vragen u te helpen een pakket naar uw wensen samen te stellen. Neem gerust contact met ons op om eindejaarsgeschenken te laten bedrukken!

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.