PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte paraplu's als relatiegeschenk

Bedrukte paraplu's als relatiegeschenk

De herfst is begonnen en dus komen overal de paraplu’s tevoorschijn. Er zijn talloze verschillende paraplu’s die u kunt laten bedrukken; voor elke persoon of situatie en voor allerlei weersomstandigheden. Bij Suprème Relatiegeschenken vindt u circa honderd verschillende in tientallen kleuren en in allerlei prijsklassen. Paraplu’s zijn een fantastisch relatiegeschenk. Zeker in deze tijd van het jaar zullen ze dankbaar ontvangen worden. Dus bent u op zoek naar een relatiegeschenk waarmee u uw personeel of relaties blij maakt? Denk er dan eens aan een bedrukte paraplu te geven!

Naamsbekendheid vergroten

U kunt veel exposure creëren met paraplu’s: laat uw bedrijfsnaam of -logo op de paraplu bedrukken en niet alleen de gebruiker wordt keer op keer herinnerd aan uw bedrijf, ook honderden of misschien wel duizenden voorbijgangers. Hiermee vergroot u uw naamsbekendheid en raken mensen vertrouwd met uw bedrijf. Wij maken gratis en vrijblijvend een digitaal voorstel voor u, zodat u van tevoren weet hoe uw product eruit komt te zien.

Diverse types

Bij Suprème Relatiegeschenken vindt u diverse types paraplu’s. Naast de gangbare paraplu’s zijn er:

  • vierkante-,
  • opvouwbare-
  • storm- en
  • golfparaplu’s.

Voor ieder bedrijf en voor iedere gelegenheid is er wel een geschikte paraplu uit te zoeken. Gaat u voor een gangbaar model of kiest u een bijzondere variant? En wilt u een exemplaar dat bestaat uit één kleur of uit meerdere kleuren?

Bedrukking paraplu’s

De standaard bedrukking op paraplu’s geldt voor één segment. Tegen een meerprijs kunt u meerdere of alle segmenten laten bedrukken. De paraplu’s worden bedrukt met een zeefdruk of via transferdruk en levert een kwalitatief zeer goed resultaat op. Heeft u liever een zeer exclusief ontwerp? Kies dan voor full colour all over bedrukking. Dit is zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant mogelijk. De binnenzijde van de paraplu all over full colour bedrukken heeft een wat langere levertijd, maar levert ook een fantastisch resultaat op. Kijk in de categorie paraplu’s voor alle mogelijkheden. Of neem contact met ons op, wij helpen u graag verder.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.