Pennen en potloden bedrukken

Bedrukte pennen en potloden zijn één van de meest verkochte artikelen in onze webshop. Het zijn relatief heel goedkope producten, u kunt ze makkelijk uitdelen en mensen zijn altijd blij met een mooie nieuwe pen. U kunt de pennen en potloden uiteraard ook zonder bedrukking uitdelen. Maar voor een geringe meerprijs heeft u prachtig promotiemateriaal in handen: niet alleen de ontvanger zal uw bedrijfsnaam telkens opnieuw zien. Ook mensen in zijn of haar omgeving, of als de pen ergens blijft liggen, komen de naam of het logo tegen. Als mensen deze telkens opnieuw zien, raken ze er vertrouwd mee en zullen ze uw bedrijf steeds beter onthouden. En dat allemaal door een bedrukte pen of bedrukt potlood…

Bedrukte pennen bestellen

In de webshop van Suprème Relatiegeschenken vindt u een uitgebreid assortiment pennen. U kunt kiezen uit allerlei kleuren, materialen, prijzen, levertijden en minimale bestelaantallen. Door deze uitgebreide keuze kan iedereen de bedrukte pen bestellen die bij zijn of haar bedrijf of de klanten en relaties past. Kiest u voor een kleur die matcht bij uw bedrijfslogo? Of voor een contrasterende kleur? Ook kunt u kiezen voor metalen pennen, die een wat luxere uitstraling hebben, en toch verrassend voordelig geprijsd zijn.

Potloden bedrukken bestellen

Ook in bedrukte potloden heeft u bij ons een ruimte keuze. In de webshop kunt u allerlei filters aanzetten om de keuze te vergemakkelijken. Zoals de prijs, kleur, bedrukking, materiaal, levertijd en het minimale bestelaantal. Kiest u voor een basispotlood, een vulpotlood, een timmermanspotlood of een potlodenset?

Wij helpen u graag

Heeft u vragen over welke bedrukte pennen en potloden het beste past bij uw bedrijf of de mensen aan wie u ze gaat uitdelen? Wij hebben jarenlange ervaring en gebruiken deze graag om u optimaal en persoonlijk te adviseren. U kunt contact opnemen via de chat op onze website of kijk hier voor onze contactgegevens.