PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte thermosflessen: ideaal voor onderweg!

Thermosflessen zijn zeer gewaardeerde relatiegeschenken. Zowel uw (toekomstige) klanten als uw werknemers zullen er dankbaar gebruik van maken. Een thermosfles is immers altijd handig om mee te nemen onderweg. In de auto, in de trein of bij een dagje uit: een thermosfles behoudt de temperatuur van warme of koude dranken.

Bedrukte thermosflessen | allerlei soorten

Bedrukte thermosflessen kunt u in allerlei soorten bestellen. Bijvoorbeeld met een geïntegreerd rietje, met een ring aan de bovenzijde om de thermosfles aan vast te houden of met een handvat. En ze zijn er in diverse materialen, zoals acryl, aluminium, hout en metaal. Een deel van de thermosflessen heeft een mok als dop, zodat u de warme of koude drank onderweg eenvoudig kunt drinken zonder een aparte beker mee te nemen. Onbedrukte en bedrukte thermosflessen zijn in allerlei kleuren te bestellen, ook in bijzondere kleuren zoals goud, fuchsia, limoen, turquoise of in diverse kleuren met glanzende UV-afwerking.

Diverse prijzen voor bedrukte thermosflessen

Thermosflessen zijn geschikt voor allerlei doeleinden met bijbehorende prijzen. Wilt u bijvoorbeeld bedrukte thermosflessen weggeven op een beurs of ander event? Dan kunt u kiezen voor de wat goedkopere modellen van drie tot vier euro per stuk. Er is een groot middensegment met prijzen tussen de vijf en vijftien euro. Ook kunt u kiezen voor luxere modellen met prijzen tot circa veertig euro als u een prachtig geschenk wilt weggeven.  

Thermosflessen bedrukken

Wilt u bedrukte thermosflessen bestellen? Dan kunt u kiezen voor bedrukking met een tampondruk of gravering. Kiest u voor een tampondruk, dan kunt u kiezen voor maximaal vier kleuren. Deze worden met een stempel op de thermosfles bedrukt, waarbij de stempel de ronding van de fles volgt. Bij gravering verdwijnt de bovenste laag met een speciale laserstraal. Het resultaat is een krasvrije bedrukking die uit één kleur bestaat. Voordat we de thermosflessen bedrukken ontvangt u altijd eerst een digitale drukproef. Pas na uw akkoord starten wij de productie. Heeft u vragen over bedrukte thermosflessen? Neem dan gerust contact met ons op via de chat of de contactgegevens op deze pagina.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.