PERSOONLIJK ADVIES

20 ideeën voor beursartikelen bedrukken

Staat u binnenkort op een beurs en wilt u beursartikelen bedrukken en uitdelen? Dan zijn er natuurlijk de standaard giveaways, zoals pennen en aanstekers. Maar er zijn nog veel meer verrassende mogelijkheden. In dit blog geven we je 20 ideeën om (potentiële) klanten op een beurs te verrassen! Lees gauw verder.

Snoepgoed | Beursartikelen bedrukken

Wie houdt er niet van een snoepje, koekje of chocolaatje? Zet een schaal met lekkers op een tafel in uw beurskraam en u trekt ongetwijfeld meer bezoekers. Kies bijvoorbeeld voor bedrukt snoep, koek of chocolade. Of kiest u liever voor pepermunt of drop?

Promotieartikelen | Beursartikelen bedrukken

De producten die in onze categorie promotieartikelen staan, kunt u perfect gebruiken als beursartikelen. Deze producten zijn goedkope giveaways, waarmee u met een relatief kleine investering toch veel sympathie en blije gezichten creëert. Denk bijvoorbeeld aan jojo’s, frisbees, fietslampjes, puzzels en winkelwagenmuntjes.

Bureauaccessoires | Beursartikelen bedrukken

Deze artikelen zijn te zien bij bijna elke beursstand: bureauaccessoires. Balpennen zijn de absolute toppers in deze categorie: met een klein budget kunt u hiermee toch een groot bereik onder uw (potentiële) klanten creëren. Andere beursartikelen om te bedrukken zijn bijvoorbeeld potloden, memoblokken, linialen en visitekaarthouders.

Luxere beursartikelen bedrukken

Heeft u er al eens aan gedacht om - naast de goedkopere giveaways - ook een voorraad luxere beursartikelen te bedrukken en mee te nemen naar de beurs? U kunt deze bijvoorbeeld uitdelen aan nieuwe klanten of als een goede bestaande klant toevallig langskomt. Zo heeft u altijd een prachtig aandenken voor de klanten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bedrukte thermosbekers, paraplu’s, reistassen, snoeppotten of powerbanks.

Contact over beursartikelen bedrukken

Op onze site vindt u allerlei informatie over het bedrukken van onze producten. Wilt u liever persoonlijk contact met ons om een product uit te zoeken of heeft u vragen over de bedrukking? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag. U kunt een bericht sturen in de chat of bekijk onze contactgegevens op onze contactpagina.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.