PERSOONLIJK ADVIES

Cadeautjes door de brievenbus

Cadeautjes door de brievenbus

Het is altijd leuk om een cadeautje te krijgen. In de huidige situatie waarin we rekening moeten houden met de anderhalve meter-maatregel is het echter een stukje moeilijker om cadeautjes te geven en te krijgen. Suprème Relatiegeschenken heeft nagedacht over een manier om toch een cadeautje te geven of te krijgen. Volgens ons hoeven cadeautjes niet altijd groot te zijn om leuk te zijn. ‘The bigger, the better’ is in cadeautjesland niet helemaal op z’n plek. Daarom hebben wij de leukste cadeautjes voor je op een rijtje gezet die allemaal eenvoudig door de brievenbus passen. Zo kun je toch die jarige collega verrassen of een blijk van waardering uiten richting het personeel. De zogeheten brievenbusgeschenken zijn ontzettend leuk om te krijgen en passen door iedere brievenbus!

Bedrukte brievenbusgeschenken voor collega’s

De meeste mensen werken op dit moment thuis. Collega’s zien elkaar een stuk minder en we missen allemaal de vrijdagmiddagborrel. Om te laten zien dat aan iedere collega gedacht wordt, is het een leuk idee om een brievenbusgeschenk te versturen. Suprème Relatiegeschenken heeft voor iedere hardwerkende collega een geschenk. Zo zou er bijvoorbeeld een map met schrijfblok gekozen kunnen worden in combinatie met een luxe houten schrijfset. De schrijfset en het schrijfmap kunnen worden bedrukt met logo of tekst. Zo geef je iedere map en iedere set een persoonlijk tintje mee. Beiden passen eenvoudig door de brievenbus. Voor een collega kan het ook leuk zijn om een opbergbakje met logo te laten bedrukken. Het bakje is van bamboe gemaakt en bevat een draadloze oplader. Zo kan iedereen tijdens het werk zijn mobiel opladen!

Brievenbusgeschenken met opdruk voor iedereen

Sinds begin maart werkt bijna iedereen al thuis. De sportscholen zijn gesloten, maar veel mensen willen hun lichaam toch summer-ready maken en sporten vanuit huis. Het fitnesshorloge van Suprème Relatiegeschenken is echt een aanrader voor iedereen die thuis sport. Dit horloge bevat een stappenteller, calorieteller, slaapstand, alarm mode, ontvangt bel oproepen, camera en anti-lost functie. De gratis app Very Fit for Heart rate houdt alles voor de sporter bij. Dit cadeautje is klein en past prima door de brievenbus. Ook is het sporthorloge te bedrukken met logo of opdruk voor een persoonlijke touch. Voor de vrouwelijke collega’s hebben we meerdere manicuresets in ons assortiment. Een klein gebaar, maar altijd handig om te hebben. Een manicureset met opdruk is een leuke manier om toch even stil te staan bij een verjaardag of gewoon als bedankje voor de afgelopen tijd.

Heb je vragen over deze brievenbusgeschenken bedrukken? Of wil je ons iets anders vragen over relatiegeschenken of het bedrukken ervan? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag:

Stuur ons een bericht in de chat op onze website.

Mail naar [email protected]

Bel naar 074 - 24 24 757.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.