PERSOONLIJK ADVIES

De beste zomergeschenken

De beste zomergeschenken

Van de zon en een aangename temperatuur wordt bijna iedereen wel blij. Als bedrijf kunt u goed inspelen op deze zomerse dagen. U kunt uw klanten en relaties verrassen met een zomergeschenk die goed van pas komt bij dit mooie weer. Een relatiegeschenk is perfect om waardering te tonen naar uw relaties en klanten. Deze geschenken kunt u ook bijvoorbeeld bij een bestelling doen of als een klant een dienst of product bij u heeft afgenomen. Met een gepast relatiegeschenk kunt u eenvoudig werken aan de klantenbinding en zo laat u zien dat u aan uw klanten en relaties denkt. 

Naast dat zomergeschenken perfect zijn om te geven aan relaties en klanten, kunt u deze geschenken ook gebruiken ter promotie. Door een zomergeschenk te laten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam, weet iedereen gelijk waar deze vandaan komt. U kunt de geschenken dan uitdelen op beurzen, evenementen of festivals. Mensen zullen zo iedere keer in aanraking komen met uw bedrijf en zorgen er ook voor dat andere mensen dit gaan zien. Op deze manier kunt u eenvoudig de naamsbekendheid vergroten en ook kunt u zo meer klanten binnen halen.

Top 3 zomerse geschenken

Wij van Suprème hebben speciaal voor u een top 3 samengesteld van beste zomergeschenken die u kunt weggeven in deze periode. Naast deze top 3 zijn er natuurlijk nog veel meer geschenken en voor ieder bedrijf is een ander relatiegeschenk passender. Echter zijn deze zomergeschenken erg populair en kunt u hier nooit de mist mee ingaan. 

Een koeltas

Een dagje naar het strand, zwembad of de dierentuin. Voor verschillende zomerse activiteiten is een koeltas een ideaal product om te hebben. Met een koeltas kunnen drankjes en etenswaren heerlijk koel worden gehouden, perfect voor in de zomer. Als u kiest voor een bedrukte koeltas, maakt u vele mensen blij en wordt uw geschenk ook nog eens volop gebruikt. Doordat de koeltas mee wordt genomen naar verschillende plekken is dit zomergeschenk ook ideaal als promotieartikel. 

Een strandtas

Een strandtas komt eigenlijk altijd wel van pas en niet alleen in de zomer. De strandtas kan namelijk ook prima worden gebruikt als weekendtas of boodschappentas. Een dagje naar het strand met een bedrukte strandtas zorgt zeker voor meer naamsbekendheid van uw bedrijf. Ook zal de ontvanger erg blij zijn met zo’n zomergeschenk, ideaal om spullen in mee te nemen naar het strand, zwembad of naar de supermarkt.

Slippers

Even snel naar buiten of makkelijk schoeisel voor op de camping, slippers worden eindeloos gedragen in de zomer. Het handige is dat u deze zo aan kunt doen en naar buiten kunt gaan. U kunt slippers dus perfect weggeven als relatiegeschenken aan klanten. Zij zullen erg blij zijn met zo’n zomers geschenk, super handig en ook nog eens erg leuk.  

Bij Suprème vindt u al deze zomergeschenken en deze kunt ook allemaal laten bedrukken met een logo of bedrijfsnaam. Wilt u meer informatie of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder, zodat u uw klanten en relaties blij kunt maken deze zomer!

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.