PERSOONLIJK ADVIES

De top 10 luxe relatiegeschenken bij Suprème Relatiegeschenken

Met een luxe relatiegeschenk geeft u een prachtig cadeau aan een bijzondere relatie, klant of aan uw werknemers. Een luxe relatiegeschenk straalt een extra boodschap uit: u laat zien dat u de ontvanger echt waardeert of wilt bedanken. En dat u graag wat extra moeite voor hem of haar doet, of er extra geld aan wilt spenderen. Bent u op zoek naar inspiratie voor luxe relatiegeschenken? In dit blog geven we u de top 10 luxe relatiegeschenken bij Suprème Relatiegeschenken.

Thermosfles, thermosbeker en koeltassen | Top 10 luxe relatiegeschenken

Echte toppers tussen de luxe relatiegeschenken zijn de thermosflessen, thermosbekers en koeltassen. Bij de thermosflessen ziet u diverse luxe soorten, bijvoorbeeld met een beker of een geïntegreerde speaker en met prachtige designs. Ook de thermosbekers hebben prachtige ontwerpen, u kunt onder andere kiezen uit diverse formaten, materialen en kleuren. Kiest u liever voor een koeltas, waarin de ontvanger allerlei etens- en drinkwaren urenlang warm of koud kan houden? Ook in die categorie kunt u uit allerlei ontwerpen en soorten koeltassen kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een koeltas met meerdere vakken of voor een koeltas met een geïntegreerde speaker.

Paraplu’s en strandlakens | Top 10 luxe relatiegeschenken

Zowel voor de koudere maanden als de warme maanden hebben we perfecte luxe geschenken: de paraplu’s en de strandlakens. Beide producten zijn het hele jaar door te gebruiken, toch zien we een echte piek in de bestellingen van luxe paraplu’s tijdens de herfst en de winter. De strandlakens zijn dan weer erg populair in de lente en de zomer. Kies bij de paraplu’s bijvoorbeeld voor een golfparaplu, deze zijn extra groot en sterk. Of voor een stormparaplu, deze blijft ook in een stormbui zijn werk perfect doen. Bij de strandlakens kunt u kiezen uit diverse extra grote formaten in diverse kwaliteiten. Wilt u liever een handdoek met een full colour bedrukking of een effen handdoek met een luxe borduring?

Bamboe artikelen | Top 10 luxe relatiegeschenken

De bamboe artikelen zijn erg populair als onze klanten een luxe geschenk zoeken en zijn dan ook terug te vinden in de top 10 luxe relatiegeschenken. Zoals een speaker, powerbank, koptelefoon of bureau organizer. Door een luxe eco geschenk te geven, laat u zien dat u begaan bent met het milieu en graag uw steentje bijdraagt door voor een eco variant te kiezen. Ons eco assortiment breidt steeds meer uit en is in bijna elke categorie wel terug te vinden.

Pennen en notitieboekjes | Top 10 luxe relatiegeschenken

Pennen behoren tot de oudste relatiegeschenken en zijn nog altijd een echte topper in onze webshop. Wij hebben een categorie met luxe pennen, waar u kunt kiezen uit de echte luxe pennen, zoals van Waterman, Jotter en Parker. Met deze pennen geeft u een prachtig luxe geschenk, zeker als u deze laat graveren, wat voor een nog chiquere uitstraling zorgt. En wat dacht u van een luxe notitieboek, misschien wel met een geïntegreerde powerbank of extra opbergmogelijkheden in de omslag?

Speakers en powerbanks | Top 10 luxe relatiegeschenken

Ook de speakers en powerbanks staan in onze top 10 luxe relatiegeschenken. De speakers hebben we in allerlei varianten en eventueel in combinatie met een ander product, zoals draadloze oordopjes, een wekker, een koeltas, een lamp en een drinkfles. Of kiest u liever voor een powerbank waar de ontvanger zijn of haar telefoon of tablet één of meerdere keren mee kan opladen? Ook daar hebben we diverse varianten van, eventueel met bijvoorbeeld een geïntegreerde draadloze oplader, oordopjes of de powerbank verwerkt in een prachtige rugzak.

Contact| Top 10 luxe relatiegeschenken

Zoals u hierboven leest heeft u ruime keuze binnen onze top 10 luxe relatiegeschenken. Wilt u graag advies welk luxe relatiegeschenk het beste bij uw bedrijf of bij uw doelgroep past? Wilt u meer weten over de bedrukkingsmogelijkheden of heeft u andere vragen? Neem gerust contact met ons op via de gegevens op onze contactpagina of via de chat in onze webshop, wij helpen u graag het perfecte luxe relatiegeschenk voor uw bedrijf te vinden!

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.