PERSOONLIJK ADVIES

Trendy mondkapjes in 2020

In heel Nederland wordt het dragen van een mondkapje in openbare ruimtes waarschijnlijk snel verplicht. Het advies is om al een mondkapje te dragen in openbare ruimtes en in het openbaar vervoer is het al verplicht om te gebruiken. Doordat mondkapjes in deze tijd zoveel worden gedragen zijn er ontzettend veel verschillende hippe en trendy mondkapjes op de markt gebracht. Bijvoorbeeld mondkapjes met mooie patronen, bedrukkingen en felle kleuren. Om u wat inspiratie te geven hebben wij 3 verschillende soorten mondkapjes geselecteerd. Deze mondkapjes kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden door bedrijven voor het personeel.

Herbruikbaar 2-laagsmondkapje


Wat tegenwoordig veel als mondkapje gedragen wordt is een herbruikbaar 2-laagsmondkapje. Dit mondkapje is zoals de naam al zegt herbruikbaar en kan op 60 graden gewassen worden. Ook kunt u het design bij een herbruikbaar 2-laagsmondkapje helemaal zelf bepalen. Laat uw mondkapje bedrukken met bijvoorbeeld een slogan, kies zelf de kleur uit en wellicht nog een unieke print. Hiermee kunt u aan het uiterlijk van een mondkapje uw eigen draai geven. Een bedrukt herbruikbaar mondkapje is erg trendy en wordt dan ook steeds vaker gedragen.

Kolgar masker


Bent u regelmatig uw mondkapje kwijt en kunt u het mondmasker niet meer vinden? Dan is een herbruikbaar Kolgar masker echt iets voor u! Een Kolgar masker heeft een geïntegreerde nekband van elastisch materiaal. Het biedt een snelle en gemakkelijke toegang tot het masker wanneer het nodig is om te gebruiken. Met een Kolgar masker is het onmogelijk om je mondkapje nog te verliezen, zo weet u zeker dat u altijd een mondkapje op zak heeft!

Sublimatie Multi Scarf


De sublimatie multi scarf is een trend die vooral in Duitsland erg populair is. Het is een multifunctionele accessoire die preventieve hygiëne biedt. Het is officieel geen mondkapje maar een soort sjaal die u gemakkelijk om uw hals kan doen. Daarnaast zit een multi scarf beter en kan het makkelijk hergebruikt worden.

Hippe mondkapjes bij Suprème Relatiegeschenken


Bent u op zoek naar hippe mondkapjes? Bekijk dan eens het assortiment van Suprème Relatiegeschenken. Wij hebben een divers assortiment aan mondkapjes die gemaakt zijn van verschillende soorten materialen. Bij ons kunt u zelf uw mondkapje samenstellen met het gewenste materiaal, kleur en print. Daarnaast heeft u ook nog de mogelijkheid om uw mondkapje door ons te laten bedrukken met een gewenst logo, tekst of afbeelding. Ondanks onze lage prijzen staat kwaliteit bij ons altijd voorop. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op! Dit kan telefonisch, per mail of via de chat op onze website.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Perfecte clubmuts geleverd

Robert uit Wapenveld

9

Top & super snel

Cindy uit Baal

9

Nette afhandeling en snelle levering

Ronald uit Hengelo

10

Korte lijntje en een goede, snelle service!

Marloes Schoemaker uit Hengelo

10