PERSOONLIJK ADVIES

5 originele geschenken op pakjesavond voor relaties en medewerkers

Het jaar komt langzaam ten einde en dat betekent dat het bijna tijd is om projecten van klanten af ​​te ronden en de balans op te maken van het afgelopen jaar. Het is ook de tijd om te gaan winkelen voor geschenken voor klanten en medewerkers. Medewerkers en klanten een cadeau geven tijdens sinterklaas is een leuke manier om te laten zien dat zij veel voor u betekenen en hun voortdurende steun op prijs stelt. Maar het kan heel moeilijk zijn om erachter te komen wat precies een passend geschenk is. U wilt niet het risico lopen om uw klanten en medewerkers te beledigen of een geschenk te geven dat ze haten of niet gebruiken. Er zijn veel ideeën voor relatiegeschenken die u kunt geven tijdens pakjesavond. Hier zijn onze 5 tips voor unieke geschenken voor relaties en medewerkers voor pakjesavond:

1. IJskrabbers

 

Bijna iedereen die in het bezit is van een auto, moet er tijdens de winterdagen gebruik van maken: een ijskrabber. Een ijskrabber is handig om het ijs te verwijderen om zo snel de weg op te kunnen. Veel mensen zijn in het bezit van een ijskrabber maar zijn deze vaak kwijt, hoe handig is het dan wel niet om een ijskrabber te schenken? Er bestaan verschillende soorten ijskrabbers, bijvoorbeeld met een parkeerschijf, rubberen wisser en zelfs in de vorm van een creditcard. Er is in ieder geval keuze genoeg!

2. Flesopeners

 

Om ook in het belang te denken van uw bedrijf is een flesopener mogelijk ook zakelijk erg interessant. Op speciale gelegenheden zoals verjaardagen en feesten liggen flesopeners meestal op tafel in het zicht van iedereen. Wanneer u een flesopener schenkt met het logo erop van uw bedrijf is dit een absolute eyecatcher op tafel. Mensen zien het logo, beginnen er mogelijk over te praten en in het beste geval zullen ze op zakelijk gebied met uw bedrijf in contact willen komen.

3. Snoeppot


Verwen uw medewerkers en relaties met een snoeppot vol zoetigheid. Het jaar is bijna ten einde en iedereen heeft hard gewerkt. Bij pakjesavond hoort zoetigheid en daarom is een snoeppot een leuk geschenk om weg te geven. Snoep valt bij iedereen goed in de smaak en is altijd een erg gewaardeerd geschenk.

 

4. Champagne- en bierglazen


Een andere vrij eenvoudige manier om uw bedrijf te promoten is door het logo te bedrukken op champagne- en bierglazen. Ook deze staan bij speciale gelegenheden vaak op tafel en kan gemakkelijk voor meer naamsbekendheid zorgen. Hiermee geeft u een medewerker of klant een origineel geschenk en daarnaast heeft uw eigen bedrijf er ook nog iets aan, een win-win situatie!

5. Wijnkoeler stick


Wanneer mensen onverwachts bezoek krijgen kan het voorkomen dat de witte wijn of rosé niet koud ligt, in dit geval is een wijnkoeler stick ontzettend handig! U legt de stick in de diepvries zodat deze koud is, wanneer u deze in een fles wijn doet zal deze binnen no time ontzettend koud zijn. Zo kunt u toch nog genieten van een koud glas wijn.

 

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Perfecte clubmuts geleverd

Robert uit Wapenveld

9

Top & super snel

Cindy uit Baal

9

Nette afhandeling en snelle levering

Ronald uit Hengelo

10

Korte lijntje en een goede, snelle service!

Marloes Schoemaker uit Hengelo

10