PERSOONLIJK ADVIES

Bestsellers voor de wintermaanden

De laatste maanden van het jaar zijn aangebroken; de dagen worden kouder, de feestdagen staan voor de deur, we ronden de laatste taken af en we bedanken het personeel en onze relaties voor het afgelopen jaar. Hoe u uw personeel en relaties kan bedanken? Daar zijn enorm veel mogelijkheden voor. Wat belangrijk is, is dat u het persoonlijk maakt. Het geschenk moet een gebaar zijn van waardering, hun inzet heeft immers bijgedragen aan het succes van uw onderneming. Maar wat zijn nou persoonlijke geschenken die u aan het eind van het jaar kunt geven aan uw personeel en relaties? Wij van Suprème Relatiegeschenken geeft antwoord op uw vraag.

Winterse relatiegeschenken met bedrukking

Er is een enorm aanbod van relatiegeschenken die u kunt geven aan uw personeel en relaties. Wij van Suprème Relatiegeschenken krijgen vaak de vraag wat nou de beste relatiegeschenken voor de wintermaanden zijn. Om antwoord te geven op uw vraag, hebben we speciaal voor u een overzicht gemaakt van de top 5 winterse relatiegeschenken.

#1 Bedrukte champagneglazen

Wilt u dat iedereen spetterend het nieuwe jaar in gaat? Dat kan met bedrukte champagneglazen gevuld met heerlijke bubbels. Bij Suprème Relatiegeschenken kunt u eenvoudig champagneglazen bedrukken met uw eigen bedrijfslogo of tekst. Champagneglazen worden gebruikt op de prachtigste momenten, waardoor uw eigen bedrukking zeker opvalt. Het hele jaar door proosten uw personeel en relaties met gepersonaliseerde champagneglazen.

#2 Bedrukte ijskrabbers

Naarmate de dagen kouden worden, hoe harder we het nodig hebben; een ijskrabber. Met een ijskrabber haalt u gemakkelijk het ijs van uw vooruit die er de afgelopen nacht opgevroren is. Het niet hebben van een ijskrabber is zeer vervelend en laat u lange tijd wachten voordat de vooruit is ontdooid. Zeker als u snel weg wilt is het fijn als u een ijskrabber bij de hand hebt. Dit verschijnsel is bij velen van ons bekend. Om het uw personeel en relaties gemakkelijk te maken, is een bedrukte ijskrabber het ideale geschenk voor de wintermaanden. Een ijskrabber met bedrukking wordt dagelijks gebruikt en gezien, waardoor uw logo of tekst opvalt bij de gebruiker. Help u personeel en relaties een handje met een bedrukte ijskrabber.

#3 Bedrukte fleecedekens

Een fleecedeken is onmisbaar tijdens de koude wintermaanden. Een fleecedeken is een heerlijk zacht dekentje die we vaak thuis op de bank om ons heen slaan. Ook gebruiken we een fleecedeken voor onderweg, het is lekker licht en simpel om mee te nemen. Een bedrukt fleecedeken straalt warmte uit naar uw personeel en relaties. Gepersonaliseerde fleecedekens met uw logo of tekst worden onbewust geassocieerd met ontspanning en warmte. Dit heeft een positieve invloed op uw relatie met het personeel en klanten. Wees origineel en geef een relatiegeschenk die warmte uitstraalt!

 

#4 Bedrukte paraplu's

In Nederland is het niet het hele jaar door zonneschijn en in de wintermaanden is het ook niet alleen maar sneeuw. Helaas hebben we door het jaar heen ook vaak te maken met regen. Vooral in de wintermaanden regent het vaker. Om uw personeel en relaties goed te beschermen, is een bedrukte paraplu het perfecte relatiegeschenk voor de wintermaanden. Een paraplu maakt iedereen blij, omdat het de gebruiker droog houdt voor haar volgende afspraak. Breng uw personeel en relaties, voornamelijk in de wintermaanden, een uitkomst met een paraplu met bedrukking van uw logo of tekst.

#5 Bedrukte handschoenen

Wilt u ook dat uw personeel en relaties warm aankomen op een afspraak bij uw bedrijf? Geef dan handschoenen met bedrukking cadeau. Handschoenen zijn makkelijk om mee te nemen en houden u goed warm gedurende de koude wintermaanden. Bovendien zijn handen in het zicht van anderen, waardoor uw logo of tekst vaak gezien wordt. Op een simpele manier draagt dit bij aan de vergroting van uw naamsbekendheid. Houd personeel en relaties warm en vergroot uw naamsbekendheid met bedrukte handschoenen als relatiegeschenk.

Bedrukte relatiegeschenken online bestellen bij Suprème Relatiegeschenken!

In deze blog heeft u vijf perfecte relatiegeschenken gevonden voor de wintermaanden. Champagneglazen, ijskrabbers, fleecedekens, paraplu's en handschoenen zijn geschikte geschenken die u kunt geven aan uw personeel en relaties. Heeft u interesse in het bestellen van winterse relatiegeschenken? Bekijk dan online onze webshop voor desbetreffende producten. Onze producten worden bedrukt door middel van een tampondruk. Op deze manier weten wij de kwaliteit op de bedrukte producten te garanderen. Vragen over de winterse relatiegeschenken of over een ander product op de onze webshop? Neem even contact met ons op!

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goed contact, snel en netjes afgeronde order met mooi product

Jetty uit Oosterwolde

10

Snelle service en altijd meedenken!

Kirsten uit Almere

9

Super mooie slabbetjes met opdruk ontvangen!

Marlou uit Hengelo

10

Prima!

Janneke uit Kerkdriel

7