PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte kurkentrekkers voor oudjaarsavond

De decembermaand is aangebroken. Iedereen is waarschijnlijk al druk bezig geweest met het uitzoeken van het perfecte relatiegeschenk. Bent u nog op zoek naar een goed geschenk? Dan is de kurkentrekker zeker een hot item deze maand om te geven. Een kurkentrekker komt altijd van pas. Wist u dat u zelfs een kurkentrekker kunt laten bedrukken? Zo maakt u hem helemaal naar eigen wens én gerelateerd aan uw bedrijf.  Niemand wil natuurlijk tijdens de feestdagen zonder een kurkentrekker komen te zitten. Bent u nog op zoek naar een functioneel geschenk om aan uw relaties te geven tijdens de feestdagen? Met een kurkentrekker sla je de plank zeker niet mis!

 

Bedrukte kurkentrekker met bedrijfslogo of tekst

Een bedrukte kurkentrekker is een relatiegeschenk wat uitermate geschikt is om weg te geven aan een relatie. Het kan los worden gegeven, maar ook goed gecombineerd worden met andere relatiegeschenken. Of wat denkt u bijvoorbeeld van een leuk pakketje met lekkernij en een heerlijke fles wijn én uiteraard een kurkentrekker met uw bedrijfslogo? Uiteraard is een kurkentrekker ook leuk om te geven uw eigen medewerkers.

 

Overweegt u om een kurkentrekker te bedrukken en weg te geven? Dan kan dat op verschillende manieren, zo kan het middels een gravering of een tampondruk. Beide druktechnieken zijn van goede kwaliteit, Het ligt er maar net aan welk soort bedrukking uzelf mooier vindt staan. Ook weten wij uit ervaring dat de ene druktechniek vaak mooier uitkomt bij een bepaald soort kurkentrekker. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

 

Ontwerp uw eigen kurkentrekker

Bij ons kunt u de kurkentrekkers geheel naar eigen wens bedrukken. De bedrukking wat geplaatst wordt kunt u uiteraard geheel zelf ontwerpen en er allerlei aspecten van uw eigen bedrijf in verwerken. Denk bijvoorbeeld aan uw bedrijfsnaam, bedrijfslogo of een andere afbeelding die goed past bij uw bedrijf. Voor designtips kunt u natuurlijk ook nog altijd bij ons terecht.

 

 

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Nette afhandeling en snelle levering

Ronald uit Hengelo

10

Korte lijntje en een goede, snelle service!

Marloes Schoemaker uit Hengelo

10

Goed contact, snel en netjes afgeronde order met mooi product

Jetty uit Oosterwolde

10

Snelle service en altijd meedenken!

Kirsten uit Almere

9