PERSOONLIJK ADVIES

5-Handige accessoires voor in de auto

5-Handige accessoires voor in de auto

Of u nu in een gloednieuw voertuig rijdt of niet, het toevoegen van accessoires aan uw auto zorgt altijd voor opfrissing. Tegenwoordig zijn er veel moderne accessoires te vinden voor een auto, maar ook zijn er klassieke accessoires die eigenlijk elke autobezitter moet hebben. De 5 handige auto accessoires in dit overzicht hebben allemaal één ding gemeen: ze zijn goedkoop en te bedrukken. Daarmee zijn ze dus ook op zakelijk gebied interessant om bijvoorbeeld weg te geven. Dit zijn onze 5 tips met handige accessoires voor in de auto:

1. Bandenspanningsmeter

Zijn uw autobanden altijd op de juiste spanning? Het is erg belangrijk om uw bandenspanning goed in de gaten te houden, echter wordt dit door veel mensen vergeten. Naast dat het rijden met een goede bandenspanning veel veiliger is, bespaart u er ook nog eens veel brandstof mee. Met een digitale bandenspanningsmeter zorgt u er altijd voor dat u goed voorbereid op pad gaat! Een goede voorbereiding is het halve werk, toch?

2. Parkeerschijven

Een parkeerschijf, het lijkt altijd een simpel ding die u niet vaak gebruikt omdat in veel steden betaald parkeren geldt. Echter, zien we in de kleinere steden en dorpen dat met een parkeerschijf nog wel gratis parkeert kan worden. Wel handig om deze dan in de auto te hebben liggen! Deze parkeerschijven zijn bij Suprème ook te bedrukken met uw bedrijfslogo, naam of slogan. Zo is deze handige accessoire ook zakelijk nog interessant. Om nog meer voordeel uit een parkeerschijf te halen kunt u deze laten bedrukken.

3. Profielmeter

Om het rijden nog veiliger te maken is het handig om een profielmeter bij u te hebben. Met een bandenprofielmeter kunt u eenvoudig de conditie van uw autobanden controleren. Een goed bandenprofiel is van belang voor het uw eigen veiligheid. Met een bandenprofielmeter kunt u eenvoudig kijken of uw banden nog voldoende profiel hebben. Met een slecht profiel heeft de auto minder grip en zal de remafstand langer worden. Het lijkt een saai product, maar handig is het zeker!

4. EHBO sets

Veiligheid boven alles, zeker in het verkeer! EHBO sets zijn meestal in vervelende situaties heel erg bruikbaar. Ondanks dat ze handig en bruikbaar zijn, hebben toch veel mensen geen EHBO kit in de auto liggen. Een bedrukte EHBO set is een functionele auto accessoire die op ieder moment nodig kan zijn. Geef een EHBO set bijvoorbeeld weg aan medewerkers of relaties en laat zien dat u aan hen denkt.

5. IJskrabbers

Een ijskrabber is onmisbaar voor iedere autobezitter! Wanneer het koude weer is aangebroken, kan het zijn dat de ruiten van uw auto volledig beslagen zijn. Niks vervelender dan dit als u ’s ochtends snel naar uw werk wilt gaan. In dat geval is het handig om een ijskrabber in de auto te hebben liggen. We zien alleen ook dat mensen deze vaak en snel kwijt zijn, hoe handig is het dan om er een extra ijskrabber bij te hebben? IJskrabbers zijn beschikbaar in verschillende soorten en maten. Bijvoorbeeld met handschoen, parkeerschijf en zelfs in de vorm van een creditcard. Er is dus keuze genoeg op het gebied van ijskrabbers! Wist u dat u deze ijskrabbers ook kunt laten bedrukken met bedrijfslogo of slogan? Bekijk het aanbod ijskrabbers.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Nette afhandeling en snelle levering

Ronald uit Hengelo

10

Korte lijntje en een goede, snelle service!

Marloes Schoemaker uit Hengelo

10

Goed contact, snel en netjes afgeronde order met mooi product

Jetty uit Oosterwolde

10

Snelle service en altijd meedenken!

Kirsten uit Almere

9