PERSOONLIJK ADVIES

Top 3 geschenken voor het nieuwe jaar

Het nieuwe jaar is begonnen en wellicht bent u nog bezig met het bedenken van goede voornemens voor op de werkvloer. Om het nieuwe jaar gegarandeerd goed te beginnen, kunt u klanten en personeelsleden verrassen met een mooi geschenk. Hierbij is het belangrijk dat het geschenk een persoonlijk tintje heeft en dat het een gebaar van waardering is. Er zijn veel geschenken die u kunt geven aan personeel en relaties, maar wat zijn nou persoonlijke geschenken die ook echt een meerwaarde bieden? Suprème Relatiegeschenken helpt u daarbij en heeft een top 3 gemaakt met geschenken voor personeel en relaties in het nieuwe jaar!

#1. Drink voldoende met bedrukte drinkflessen

Veel mensen hebben in het nieuwe jaar voornemens om hun levensstijl te verbeteren. Om gezond te kunnen leven is het voor iedereen belangrijk om veel water te drinken, maar dit wordt nog te vaak vergeten. Geef daarom uw personeel of relaties een bedrukte drinkfles die vooral op kantoor erg handig is. Met een drinkfles op kantoor herinnert u mensen eraan om genoeg water te drinken en omdat een drinkfles niet te missen is staat uw bedrukking ook nog eens de hele dag in de spotlights! Bij Suprème Relatiegeschenken kunt u eenvoudig drinkflessen laten bedrukken met uw eigen bedrijfslogo of tekst.

#2. ‘No stress’ met een anti-stress bal

Een fijne werksfeer is zeer belangrijk voor elke goede organisatie. Elke werkgever wil natuurlijk voorkomen dat het personeel stress ervaart tijdens of na het werk. Om stress onder persoonsleden te verminderen kan een anti-stress bal zeer effectief zijn. Het is een perfect middel om spanningen los te laten en kan gemakkelijk opgeborgen worden. Om nog meer waarde te halen uit een stressbal kunt u ervoor kiezen om deze te laten bedrukken, volledig in eigen stijl. Zo is uw bedrijfsnaam of logo overal te zien!

3. Een multifunctionele snijplank, altijd handig in gebruik!

Een snijplank is wellicht niet het eerste geschenk wat in uw hoofd opkomt wanneer u aan een geschenk denkt voor personeelsleden en relaties. Toch is een snijplank een zeer modern geschenk die iedereen wel kan gebruiken. Kies voor een moderne houtensnijplank met uw logo of bedrijfsnaam er op bedrukt. De moderne snijplanken van Suprème Relatiegeschenken kunnen daarnaast ook als hapjesplank worden gebruikt. Dit is bijvoorbeeld erg handig bij bedrijfsborrels! Op deze manier valt dus ook na het werk uw bedrijf nog op door middel van een mooie snijplank.

Geschenken voor het nieuwe jaar bij Suprème Relatiegeschenken

Bent u op zoek naar meer persoonlijke geschenken voor het nieuwe jaar? Bekijk dan eens het assortiment van Suprème Relatiegeschenken. Wij hebben een zeer groot assortiment met honderden geschenken die u weg kunt geven aan personeel en relaties. Bij ons kunt u geschenken laten bedrukken met een logo, tekst of afbeelding om er zo een persoonlijke draai aan te geven. Ondanks onze lage prijzen staat kwaliteit bij ons altijd voorop. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op! Dit kan telefonisch, per mail of via de chat op onze website.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Nette afhandeling en snelle levering

Ronald uit Hengelo

10

Korte lijntje en een goede, snelle service!

Marloes Schoemaker uit Hengelo

10

Goed contact, snel en netjes afgeronde order met mooi product

Jetty uit Oosterwolde

10

Snelle service en altijd meedenken!

Kirsten uit Almere

9