PERSOONLIJK ADVIES

EK geschenken

Tijdens het EK uw bedrijf promoten met uitstekende geschenken

Vanaf 11 juni is het zover, het EK voetbal. Een maand lang zullen diverse landen strijden om zichzelf een jaarlang Europees kampioen te mogen noemen. Het maakt niet uit voor welk land u bent, aanmoediging is voor elke topsporter nodig. Hier kunt u als bedrijf goed op inspelen tijdens het EK voetbal. Want er zijn genoeg EK geschenken wat u kunt weggeven aan uw relaties of potentiële klanten. Hiermee geeft u ze een product waar ze hun land kunnen aanmoedigen. Daarnaast kunt u een mooie boodschap, logo of bedrijfsnaam laten bedrukken op het betreffende artikel. Hiermee kunt u zorgen voor naamsbekendheid, want wanneer het EK geschenk gebruikt wordt zal de bedrukking goed te zien zijn. Bent u benieuwd naar de diverse mogelijkheden? Lees dan vooral verder!

Verschillende EK geschenken binnen ons assortiment

Doordat wij beschikken over een breed assortiment heeft u enorm veel keuze bij ons. Moet het een praktisch geschenk zijn? Moet het product vooral lawaai kunnen maken? Of moet het een leuk aandenken zijn? Bij Suprème Relatiegeschenken is er heel veel mogelijk! Elk product kunnen wij voor u laten bedrukken in diverse kleuren, met uw bedrijfsnaam, logo of contactgegevens. Het maakt niet uit hoe gek u het bedenkt, wij kunnen het voor u bedrukken. Hieronder geven wij enkele voorbeelden van EK geschenken die u kunt laten bedrukken en uit kunt delen aan uw relaties.

#1 Verschillende sportartikelen bedrukken

Aangezien het om een groot sportevenement gaat kunt u hier als bedrijf wellicht op inspelen om diverse sportartikelen te bedrukken. Neem bijvoorbeeld een sporthanddoek, zweetbandjes of bidons. Deze artikelen kunnen ook goed gebruikt worden na het EK. Hierdoor kunnen uw relaties en andere mensen voor een langere tijd reclame maken voor uw bedrijf. Daarnaast komen ook zij steeds weer in aanmerking met uw bedrijfsnaam en worden ze aan u herinnert.

#2 Kledingstukken bedrukken

Uiteraard hoort er bij het EK ook gepaste kleding. Bij Suprème Relatiegeschenken heeft u veel keuze uit diverse kledingstukken die kunt laten bedrukken met bijvoorbeeld de naam van het betreffende land, in de kleuren van het land of een ander ontwerp. Laat bijvoorbeeld een t-shirt of polo bedrukken of kies voor een mooi bedrukte hoed. Door middel van een mooie bedrukking zullen de verschillende kledingstukken goed opvallen. Hierdoor zal uw bedrijf goed in beeld komen bij veel mensen en kunt u hiervan profiteren als bedrijf.

#3 EK geschenk als aandenken

Zoekt u meer naar een geschenk wat iemand als aandenken ergens kan neerzetten? Ook hiervoor hebben wij verschillende mogelijkheden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een mooie spaarpot, een leuke knuffel of een pennenset? Deze producten kunnen worden voorzien van een mooie bedrukking. Hiermee kunt u een mooi aandenken creëren van het EK in combinatie met uw bedrijfsnaam, logo of contactgegevens. Daarmee zorgt u ervoor dat diegene uw bedrijf zal herinneren wanneer zij dit mooi EK geschenk zien staan.

Vragen, opmerkingen of advies?

Kortom er zijn eindeloos veel mogelijkheden voor leuke EK geschenken. Vindt u het lastig om een keuze te maken? Laat onze specialisten u dan helpen! Door onze jarenlange ervaring kunnen wij het juiste geschenk bij uw bedrijf vinden. Neem eenvoudig contact met ons op en laat ons u helpen!

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

prima, levering en afspraken worden nagekomen

Rob uit Lattrop

10

aandacht

Petra uit utrecht

9

goede ervaring, leuk personeel

Annet den Hertog uit Borne

9

Zoals verwacht weer vlot en snel geleverd

Erna uit Enschede

9