PERSOONLIJK ADVIES

Vijf relatiegeschenken voor de zomer

Nu de koude wintermaanden voorbij zijn is het eindelijk zover. De zomer staat voor onze deur. U kunt als bedrijf hier goed op inspelen met promotieartikelen of relatiegeschenken voor de zomer. Want mensen trekken weer naar het strand, verschillende steden en naar evenementen en festivals wanneer dat weer kan. Alleen welke producten kunt u hiervoor dan inzetten? In dit blog geven wij u enkele artikelen die een leuke verrassing kunnen zijn voor uw relaties, personeel of (potentiële) klanten. Hiermee kunt u uw waardering uitspreken, nieuwe klanten naar uw bedrijf trekken of uw personeel een leuk geschenk bieden voor de vakantie. Mocht het product wat u zoekt hier niet bij zitten? Neem dan contact met ons op! Ons assortiment is nog veel breder dan onder staande producten. Samen kunnen we een geschikt promotieartikel of relatiegeschenk vinden.

Zomergeschenk #1: Zonnebrillen

Wanneer er aan de zomer gedacht wordt, dan wordt er snel gedacht aan een zonnebril. In de zomermaanden zie je dat veel mensen een zonnebril op hebben. Zowel jong als oud draagt er wel één. Daarom is dit ook een van de top 5 relatiegeschenken voor de zomer en misschien wel de meest gebruikte. Wanneer u met een zomergeschenk wilt promoten of uw relaties wilt verrassen, dan zit u met een zonnebril altijd goed. Daarnaast zullen veel mensen de zonnebril ook kunnen zien. Laat u de zonnebril bedrukken met uw bedrijfsnaam, dan kunt u ook nog eens werken aan uw branding.

Zomergeschenk #2: Drinkflessen

Een ander relatiegeschenk of promotieartikel wat zeker zal aanslaan is de drinkfles. Wat uw klanten, relaties of personeel ook in de zomer gaan doen, een drinkfles is altijd handig. Of ze nu lekker in de tuin genieten van de zon, een wandeling gaan maken, naar het strand gaan of iets anders. Overal komt een drinkfles goed van pas. Door de drinkfles met een mooie bedrukking te voorzien wordt het een mooi zomergeschenk dat goed opvalt bij gebruik.

Zomergeschenk #3: Tassen

In de zomer onderneemt iedereen veel verschillende dingen. De één gaat naar het strand en de ander gaat liever op een terras zitten of lekker winkelen. Hierbij is kan er altijd wel een tas gebruikt worden. Daarnaast zijn er nog genoeg andere dingen om te doen waarbij een tas goed van pas komt. Wanneer u een tas laat bedrukken, dan heeft u keuze uit verschillende mogelijkheden. Neemt u bijvoorbeeld katoenen, papieren of jute tassen. Daarnaast kunt u uiteraard ook kiezen voor een handige koeltas. Hiermee kunnen uw relaties bijvoorbeeld gekoelde drankjes meenemen in de tuin of naar het strand. Ongeacht de keuze, met bedrukte tassen heeft u een mooi en functioneel zomergeschenk om te vergeven aan uw klanten, personeel of relaties.

Zomergeschenk #4: Petten en caps

Een kledingstuk wat in de zomer ook vaak uit de kledingkast wordt gehaald zijn de petten en caps. De petten en caps worden veel gedragen en zijn daarom uitstekend geschikt als promotieartikel of relatiegeschenk voor de zomer. De voorkant van de petten en caps zijn te bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Hierdoor kunt u naamsbekendheid opbouwen wanneer de pet of cap gedragen wordt. Wederom een ideaal en functioneel zomergeschenk dat u eenvoudig kunt laten bedrukken en kunt vergeven aan uw relaties.

Zomergeschenk #5: Strandballen

Wanneer mensen op het strand zijn, dan gebeurt er meer dan alleen zonnen en zwemmen. Want er wordt ook veel gebruik gemaakt van een strandbal. Of het nu kinderen of volwassenen zijn die met een strandbal een spel doen, een strandbal valt op! Door middel van het bedrukken van een strandbal heeft u een mooi geschenk voor uw relaties of potentiële klanten. Zou het niet leuk zijn dat, wanneer u op het strand ligt, een strandbal met uw bedrijfsnaam voorbij vliegt? Strandballen zijn ideale promotieartikelen en relatiegeschenken voor de zomer.

Relatiegeschenken voor de zomer bedrukken bij Suprème Relatiegeschenken!

Bovenstaande promotieartikelen en relatiegeschenken en nog veel andere producten kunt u eenvoudig laten bedrukken bij Suprème Relatiegeschenken. Alle producten die wij aanbieden zijn van uitstekende kwaliteit en worden aangeboden tegen een scherpe prijs. Daarnaast ontvangt u ook een gratis digitale proefdruk zodat u precies weet hoe de bedrukking eruit komt te zien. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan. Mocht er na het zien van de proefdruk nog wat moeten veranderen, dan is dat geen probleem. Pas wanneer u akkoord gaat met de proefdruk beginnen wij met het bedrukken van uw relatiegeschenken voor de zomer. Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u advies? Neem dan eenvoudig contact met ons op!

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Vriendelijk en daadkrachtig

Manon Brummer uit Hengelo

10

toppie

Sacha Ruland uit MAASTRICHT

10

Hele goed service

Marijke uit Voorschoten

10

Geweldig!

Erna Wolberink uit Enschede

10