PERSOONLIJK ADVIES

Katoenen tas bedrukken als geschenk

Wanneer u een bedrijf heeft, dan bent u vast wel bekend met relatiegeschenken en promotieartikelen. Want via deze manieren kunt u uw waardering uitspreken naar zakelijke relaties, klanten en uw werknemers. Daarnaast kunt u met deze geschenken ook nieuwe klanten trekken. Uiteraard wordt het effect pas echt merkbaar wanneer de relatiegeschenken of promotieartikelen ook daadwerkelijk door de ontvanger gebruikt wordt, het liefst op een drukke locatie. Maar welk artikel zal goed worden ontvangen, is goed te bedrukken en zal veel gebruikt kunnen worden? Wat dacht u van een katoenen tas! Een katoenen tas bedrukken is erg eenvoudig omdat het om een groot oppervlak gaat. Hierdoor kunt u uw logo en/of bedrijfsnaam op de katoenen tas laten bedrukken. Wanneer u de bedrukking ook combineert met mooie kleuren of wellicht uw huisstijl kleuren, dan kan het een mooi relatiegeschenk of promotieartikel worden dat u kunt inzetten.

Als de ontvanger met de bedrukte katoenen tas naar buiten gaat, dan is de kans groot dat andere mensen de katoenen tas met print ook zullen zien. Hierdoor zal uw logo of bedrijfsnaam ook gezien worden. Daardoor zal uw naamsbekendheid toenemen. Daarnaast is het mogelijk dat u hierdoor nieuwe of potentiële klanten kunt bereiken. Want uw bedrijfsnaam of logo zal in de gedachten van de mensen blijven hangen. Wanneer zij naar de producten of diensten zoekt die u aanbiedt, dan roept uw naam of logo herkenning op. Hierdoor staat u een stap voor op uw concurrenten.

Katoenen tas met print breed inzetbaar en erg functioneel

Wanneer u een katoenen tas laat bedrukken, dan krijgt u een relatiegeschenk of promotieartikel dat erg breed inzetbaar en functioneel is voor de ontvanger. Want een katoenen tas met print kan bijvoorbeeld gebruikt worden bij het boodschappen doen. Daarnaast kan de bedrukte katoenen tas mee worden genomen tijdens de vakantie of naar een dagje strand. Verder zijn er nog veel meer mogelijkheden voor de katoenen tas met print. Hierdoor maakt u niet alleen uw relatie, klant of werknemer blij met een prachtige katoenen tas, maar kunt u ook heel veel andere mensen bereiken wanneer de tas veel gebruikt wordt. Daarom is de tas niet alleen functioneel voor de ontvanger, maar ook voor uw bedrijf.

Dankzij de katoenen tas zorgt u dus niet alleen voor een goed geschenk, maar versterkt u ook de naambekendheid en branding van uw bedrijf. Daarnaast vergroot u ook de loyaliteit van uw klanten. Want wanneer de klanten of relaties zich prettig voelen in de samenwerking met uw bedrijf en ook nog eens leuke functionele geschenken krijgen, dan zullen ze niet zomaar naar een concurrent stappen. Laat daarom een katoenen tas bedrukken en deel het uit aan uw klanten, relaties en werknemers!

Katoenen tas bedrukken kleine oplage

Kiest u ervoor om katoenen tassen te laten bedrukken? Dan hoeft dit niet direct een grote order te zijn. Want bij Suprème Relatiegeschenken kunt u de katoenen tas bedrukken in kleine oplage. Zo kunt u bijvoorbeeld de katoenen tas bedrukken vanaf 50 stuks. Daarmee kunt u ook voor een kleine doelgroep of een selecte groep relaties een speciale katoenen tas laten bedrukken. Wat u ook van plan bent, wij helpen u graag. Onze medewerkers verzorgen een uitstekende bedrukking van hoogstaande kwaliteit en leveren een goede service. Daarnaast kunnen zij u ook voorzien van advies op maat en helpen zij u bij het maken van een prachtige katoenen tas met print. Verder krijgt u bij ons ook een gratis digitale proefdruk. Hierdoor kunt u het resultaat alvast zien. Wanneer er nog enkele veranderingen moeten worden doorgevoerd, dan is dat zeker mogelijk. Wij gaan de katoenen tas bedrukken wanneer u akkoord heeft gegeven. Wilt u een katoenen tas laten bedrukken in kleine oplage of in een grotere order? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder!

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10

supersnel bezorgt!!

Miriam uit Oss

9

snel, korte lijnen en prima communicatie

vz advocaten uit hengelo

10

Vriendelijk, daadkrachtig en een prima prijs kwaliteit verhouding.

Manon uit Hengelo

10