PERSOONLIJK ADVIES

Zomerartikelen bedrukken met logo

Tijdens de zomermaanden is het meestal lekker weer. Ook hebben de meeste mensen dan vakantie en gaan ze graag op pad. Daarom is de zomer een ideale periode voor promotieartikelen en relatiegeschenken. Want doordat mensen veel op pad gaan is de kans groter dat ze andere mensen tegen komen. Gaan mensen bijvoorbeeld een dagje naar het strand als het lekker weer is? Dan zijn er gegarandeerd veel meer mensen aanwezig. Hierdoor wordt het bereik van uw bedrukte producten vele malen groter. Wanneer u zomerartikelen laat bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam, dan kan deze goed opvallen op het strand of een andere drukke locatie. Maar welke zomerartikelen kunt u laten bedrukken? In deze blog geven wij vijf zomerartikelen dat populaire relatiegeschenken of promotieartikelen zijn tijdens de zomerdagen.

#1 Zonnebrillen bedrukken

Eén van de eerste producten waar mensen aan denken bij mooi weer is de zonnebril. Wanneer de zon schijnt hebben heel veel mensen een zonnebril op. Daarom is een zonnebrillen bedrukken ook een uitstekende manier om reclame te maken, maar is het ook een uitstekend promotieartikel of relatiegeschenk om te vergeven aan uw relaties, (potentiële) klanten of werknemers. Omdat de zonnebrillen veel gebruikt worden tijdens de zomer is het altijd een goed geschenk of artikel om te vergeven tijdens de zomerdagen.

#2 Strandballen bedrukken

Als wij naar het strand gaan, dan nemen we vaak ook iets mee om ons mee te vermaken. De één leest graag een boek, de ander heeft een surfplank. Echter worden ook veel strandballen meegenomen naar het strand. Strandballen bedrukken en uitdelen is daarom ook een goede manier van reclame maken. Stelt u voor dat u op het strand zit en er een strandbal bedrukt met uw logo of bedrijfsnaam voorbij komt vliegen. Dat zou toch geweldig zijn!

#3 Strandlaken bedrukken

Een ander product dat ook heel veel mensen meenemen naar het strand is een strandlaken. Op een mooie zomerdag ligt het strand vol met diverse strandlaken. Wanneer u een strandlaken laat bedrukken, dan kunt u uw logo en/of bedrijfsnaam op de strandlaken bedrukken. Daarmee heeft u een mooi oppervlak en kunt u in combinatie met verschillende kleuren een echte eyecatcher maken. Daardoor zal het strandlaken eruit springen en de aandacht trekken wanneer mensen langs lopen. Hiermee kunt u veel verschillende bereiken!

#4 Badslippers bedrukken

Naast het strand is het zwembad ook een druk bezochte plek tijdens de zomerdagen. Wanneer mensen naar het strand of zwembad gaan hebben zij vaak badslippers aan. Omdat de badslippers gemakkelijk aan en uit te doen zijn. Daardoor zijn bedrukte badslippers ook uitstekende relatiegeschenken of promotieartikelen voor de zomer. Wanneer u badslippers laat bedrukken, dan kunt u de zool bedrukken, maar u kunt bij sommige slippers ook de band bedrukken. Hierdoor kunt u enkele variaties slippers laten bedrukken.

#5 Strandtas bedrukken

Een laatste zomerartikel dat erg populair is, is de strandtas. Bij het bedrukken van strandtassen heeft u keuze uit heel veel verschillende modellen en kleuren. Hierdoor zit er altijd wel een geschikte strandtas voor uw bedrijf tussen. Wanneer u strandtassen laat bedrukken, dan kunt u beide kanten laten bedrukken. U kunt bijvoorbeeld het zomerartikel met logo laten bedrukken of met uw bedrijfsnaam. Daarnaast kunt u het geschenk ook persoonlijk maken door de naam van de ontvanger te laten bedrukken. Kortom, u heeft heel veel mogelijkheden!

Zomerartikelen met logo bestellen en uitdelen

Wilt u zomerartikelen bedrukken met uw logo? Dan hebben wij een uitgebreid assortiment met diverse zomerartikelen voor u beschikbaar! Naast de genoemde zomerartikelen hebben wij nog veel meer producten voor u. Al onze producten zijn van uitstekende kwaliteit en worden aangeboden tegen een scherpe prijs. Daarnaast ontvangt u een gratis digitale proefdruk. Hierdoor weet u hoe de bedrukking eruit komt te zien en kunnen wij eventueel nog aanpassingen doen. Pas wanneer u akkoord heeft gegeven, dan gaan wij uw zomerartikelen bedrukken. Wilt u uw relaties, klanten en werknemers verrassen met zomerartikelen? Suprème Relatiegeschenken helpt u graag! Bekijk onze website, geef uw bestelling door en samen met ons creëert u geweldige zomerartikelen!

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Geweldige service en goede kwaliteit

Femke uit UTRECHT

10

Afspraak is afspraak

Rob uit Lattrop

9

Super service

Sharon Vanderheyden uit Kortrijk

10

Super geregeld! We zijn erg tevreden.

Nathalie uit Hengelo

10