PERSOONLIJK ADVIES

Relatiegeschenken voor de winter bedrukken

We merken dat het nu steeds kouder wordt en de dagen korter. Daardoor weten we dat de winter nu dan ook echt aan het beginnen is. Daarom moet u hier als bedrijf ook op inspelen wanneer u bijvoorbeeld relatiegeschenken uitdeelt. Want niemand kan nu een strandlaken of strandbal gebruiken. Daarom moet u als bedrijf ook gaan nadenken over welke wintergeschenken u wilt uitdelen. Wanneer u wintergeschenken vindt die uw relaties ook veel gebruiken, dan is het effect van een relatiegeschenk natuurlijk het grootst. Bent u benieuwd welke wintergeschenken over het algemeen veel gebruikt worden? Lees dan snel verder, want in dit blog geven wij diverse voorbeelden van uitstekende wintergeschenken.

Functionele relatiegeschenken voor de winter

Bij het uitdelen van promotieartikelen en relatiegeschenken is het natuurlijk belangrijk dat de ontvanger wat aan het geschenk heeft. Want dan zal de kans groter zijn dat het geschenk ook gebruikt gaat worden. Wanneer het geschenk wordt gebruikt dan kunnen er veel mensen bereikt worden dankzij dit geschenk. Daarom moet u bepalen welke geschenken uw relaties nodig hebben. Suprème Relatiegeschenken geeft enkele voorbeelden van wintergeschenken die vrijwel zeker gebruikt kunnen worden door uw relaties. Daarnaast kunt u deze geschenken ook goed inzetten als promotieartikel op bijvoorbeeld een beurs of open dag. Hieronder geven we enkele voorbeelden van wintergeschenken die uw relaties goed kunnen gebruiken de komende maanden.

Paraplu bedrukken

De herfst- en wintermaanden zijn over het algemeen een stuk natter dan de andere maanden. Maar ook de lente kent altijd nog een paar natte dagen. Wanneer u een paraplu laat bedrukken, dan kunt u uw relaties droog houden tijdens regenbuien. Daarnaast kunt u ook een paraplu bedrukken en inzetten als een promotieartikel. Wanneer de paraplu dan in gebruik wordt genomen is uw logo, bedrijfsnaam of andere bedrukking goed te zien voor andere mensen. Loopt diegene bijvoorbeeld in de winkelstraat? Dan kunnen veel andere mensen de bedrukte paraplu zien. Kortom, een paraplu bedrukken is een ideaal en functioneel relatiegeschenk voor de winter.

IJskrabbers bedrukken

Uiteraard komt er ook een tijd dat het gaat vriezen. Daardoor is het vaak nodig om de autoruiten ijsvrij te maken door middel van een ijskrabber. Wanneer uw relaties veel op pad zijn of met de auto naar het werk gaan, dan kunnen zij dus zeker een ijskrabber gebruiken! Laat ijskrabbers bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam en deel ze uit aan uw relaties of zet ze als promotieartikel in op een beurs. Wanneer de ontvanger van de bedrukte ijskrabber de autoruiten ijsvrij moet maken, dan zal diegene de bedrukking zien en weer aan uw bedrijf denken. Daarnaast is het ook mogelijk dat voorbijgangers de ijskrabbers zien en daardoor ook uw bedrijfsnaam of logo.

Mutsen, sjaals en handschoenen bedrukken

Doordat de koudere dagen steeds dichterbij komen moet iedereen zich ook lekker warm aan kunnen kleden wanneer we naar buiten moeten. Uiteraard hebben we een winterjas, maar daardoor blijven we niet helemaal warm. Daarom kunt u uw relaties verrassen met een mooie bedrukte muts of laat een sjaal bedrukken. Hierdoor kunt u uw relaties helpen om warm te blijven tijdens de koude dagen. Dankzij de muts blijft het hoofd lekker verwarmd en met de sjaal kan de kou de nek niet bereiken, maar kan er ook geen kou bij de winterjas in glippen. Daarnaast kunt u bij ons ook nog handschoenen bedrukken om zo ook de handen warm te houden. Dankzij uw relatiegeschenken kunnen uw relaties ook in de wintermaanden naar buiten gaan zonder het koud te krijgen!

Naast de genoemde wintergeschenken nog een veel breder assortiment

Met de genoemde wintergeschenken kunt u uw relaties verrassen en hen de komende maanden door helpen. Daarnaast kunt u ook een mooi pakket maken met de verschillende relatiegeschenken. Wanneer u de genoemde geschenken toch niet wilt gebruiken, dan biedt Suprème Relatiegeschenken nog veel meer geschenken aan die u kunt laten bedrukken. Hierdoor bieden wij voor elk bedrijf en elke doelgroep een geschikt relatiegeschenk of promotieartikel. Bekijk ons gehele assortiment eenvoudig via de website. Heeft u geschikte relatiegeschenken gevonden? Dan kunt u deze eenvoudig bestellen via onze website. Wanneer u vragen heeft over onze producten, het bedrukken of wanneer u advies wilt ontvangen. Dan kunt u contact met ons opnemen. Onze werknemers helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes!

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10

supersnel bezorgt!!

Miriam uit Oss

9