PERSOONLIJK ADVIES

Promotie op een beurs

Op een beurs of festival kunt u mooie reclame maken voor uw bedrijf. Dit kunt u op verschillende manieren doen. Bijvoorbeeld door opvallend reclame te maken met spandoeken. Een andere manier is het weggeven van promotieproducten. Dit is een stuk persoonlijker. Bij Supréme Relatiegeschenken zijn veel verschillende promotieproducten beschikbaar. Door het ruim assortiment is er ook een product dat bij uw bedrijf past.  Hieronder staan een aantal voorbeelden:

#1 pennen

Pennen zijn producten die makkelijk weg te geven zijn en kunnen vaker gebruikt worden. Vanaf het moment dat de ontvanger de bedrukte pen ontvangt, zal hij/zij uw bedrijf onthouden. Ook wordt de pen op verschillende plekken weer uit de tas gehaald en gebruikt. De omgeving zal de pen met uw logo zien, nog meer reclame voor uw bedrijf.

#2 katoenen tassen

Door katoenen tassen weg te geven op een beurs maakt u net als bij pennen een goede indruk. U geeft iemand een geschenk die vaker gebruikt kan worden. Dit is niet alleen goed voor de naam van uw bedrijf, maar ook voor het milieu. De keuze om katoenen tassen te geven kan uw bedrijf een goed imago geven.

#3 frisbees

Als u een zomers geschenk wilt geven kunt u kiezen voor een bedrukte frisbee. Dit is een product wat makkelijk meegenomen kan worden naar het strand of het bos. Als de ontvanger op deze plek gaat gooien met de frisbee, zullen omstanders uw logo ook zien. Dit zorgt voor meer naamsbekendheid. Ook is de ontvanger blij met het geschenk.

#4 flesopeners

Net als een pen is een flesopener ook makkelijk mee te geven. Een bedrukte flesopener is niet groot en kan dus makkelijk meegenomen worden als de ontvanger nog een lange tijd op de beurs is. Thuis zal de flesopener gebruikt worden tijdens feestjes en borrels. Meer mensen zien uw logo en worden bekend met uw bedrijf.

Kortom: er zijn veel producten die geschikt zijn op een beurs. Het is maar net wat er bij uw bedrijf past.

Alle producten kunnen bij Suprème Relatiegeschenken bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam of ontwerp. Mocht u vragen hebben over bepaalde producten, neem dan contact op!

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Super netjes alleen de levertijd was wat langer maar hier werden we goed van op de hoogte gehouden

lineke Lepelaars uit Hapert

8

Klantgericht en heel vriendelijk

Ellen uit Hengelo

10

Geweldige service en goede kwaliteit

Femke uit UTRECHT

10

Afspraak is afspraak

Rob uit Lattrop

9