PERSOONLIJK ADVIES

Hoofddeksels bedrukken in verschillende vormen mogelijk

Het hele jaar door worden er verschillende hoofddeksels gedragen. In de winter worden er bijvoorbeeld veel mutsen gedragen en in de zomer lopen veel mensen met een pet. Elke hoofddeksel heeft een eigen functie en kan op verschillende momenten gedragen worden. Hier kunt u als bedrijf natuurlijk ook goed op inspelen. Want een hoofddeksel als een pet of muts is goed zichtbaar voor andere mensen. Daarom is een pet of muts een mooie en leuke manier om uw bedrijf te promoten en uw bedrijfsnaam of logo op de pet of muts te bedrukken. Bij Suprème Relatiegeschenken heeft u veel verschillende mogelijkheden. Benieuwd? Lees dan snel verder, hieronder geven we namelijk enkele voorbeelden!

Petten en caps bedrukken

Eén van de meest gedragen hoofddeksels zijn wel de petten of de caps. Binnen deze categorie zijn er veel verschillende mogelijkheden. Zo bieden wij bijvoorbeeld trucker caps, army caps, zonnekleppen en kinderpetten. Hierdoor kunt u voor uw doelgroep wel een geschikte pet bij ons vinden. Wilt u petten bedrukken? Dan zit u bij Suprème Relatiegeschenken op de juiste plek. Bij ons kunt u de petten en caps naar eigen wens bedrukken. Hierdoor kunt u een mooi en uniek relatiegeschenk of promotieartikel laten bedrukken

Mutsen bedrukken

Tijdens de wintermaanden is het natuurlijk een stuk kouder. Dan bieden de petten niet de warmte die u graag wilt hebben. Daarom worden er in de wintermaanden veel mutsen gedragen. Ook binnen deze categorie bieden wij veel variatie. Want wij bieden onder andere sportmutsen, kindermutsen en mutsen met of zonder LED. Wilt u mutsen bedrukken bij Suprème Relatiegeschenken? Dan kunt u kiezen uit veel verschillende kleuren. Door uw bedrukking wordt de muts helemaal afgemaakt en heeft u een uniek relatiegeschenk of promotieartikel.

Talloze andere relatiegeschenken en promotieartikelen

Natuurlijk heeft niet elke doelgroep behoefte aan een pet, muts, zonneklep of een andere hoofddeksel. Daarom kunt u bij Suprème Relatiegeschenken nog veel relatiegeschenken en promotieartikelen bedrukken en bestellen. Dankzij een ruim assortiment bieden wij voor elk bedrijf en elke doelgroep een geschikt relatiegeschenk of promotieartikel. Zijn hoofddeksels dus niet iets voor uw bedrijf of doelgroep? Bekijk dan onze website en zoek gerust naar andere relatiegeschenken of promotieartikelen. Vindt u het maken van een keuze lastig? Onze specialisten helpen u graag bij het maken van een keuze en kunnen u voorzien van advies op maat!

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Heel fijn contact en opdracht supersnel opgepakt!

Saskia uit Hengelo

10

De T-shirts zijn fantastisch. Waar voor je geld.

Zeynel uit Amsterdam

10

Zeer goed

Madelon uit Enschede

10

Goede service en erg vriendelijk

Gerielle uit Oldenzaal

10