PERSOONLIJK ADVIES

Luxe relatiegeschenken

Wilt u uw relaties verrassen met iets speciaals? Dit kunt u doen door hun een luxe relatiegeschenk te geven. Met luxe relatiegeschenken laat u tijdens een bijzonder moment uw waardering blijken. Voordat u op zoek gaat naar luxe geschenken, is het erg belangrijk om erachter te komen waar uw relaties van houden. Zo kunt u een geschikt geschenk uit zoeken. Zijn ze gek op wijn? Of wordt er graag naar muziek geluisterd? Door hier over na te denken voordat u een relatiegeschenk geeft, wordt het geschenk nog meer gewaardeerd. Om uw luxe relatiegeschenken nog specialer te maken, kunt u deze bedrukken met uw logo of uw bedrijfsnaam. Zo geeft u uw geschenken een aandenken mee aan een bijzonder moment.

Uw speciale relaties verassen met een luxe relatiegeschenk!

Luxe relatiegeschenken worden niet zomaar gegeven, meestal tijdens een bijzonder moment of met een speciale reden. Wilt u uw speciale relaties nét iets anders geven dan standaard? Dan kunt u kiezen voor een luxe relatiegeschenk. Er zijn veel verschillende soorten luxe relatiegeschenken die erg leuk zijn om te geven aan uw werknemers, leden of (potentiële) klanten. Dit hoeft helemaal niet groot of duur te zijn, want elk relatiegeschenk is bijzonder om te krijgen. Wij hebben alvast een aantal luxe relatiegeschenken die u zou kunnen geven tijdens een speciaal moment onder elkaar gezet.

Bedrukte luxe pennen
Tijdens meetings of bij het ondertekenen van een contract is het erg leuk om luxe pennen als geschenk te geven. Ook buiten het bedrijf kunt u aan vaste relaties of klanten gemakkelijk een luxe pen geven. De jotter koningsblauw pen cadeau set kunt u bedrukken met een naam en datum, waardoor het geschenk voor de ontvangers een aandenken wordt een bijzonder moment. Dit maakt het geven van dit relatiegeschenk nog specialer!

Luxe wijnset
Zijn uw medewerkers of klanten gek op wijn? Dan zijn luxe wijnsets ideaal om als geschenk te geven. De elegante wijnset bevat een wijnstop, kurkentrekker, wijnring en thermometer. Deze wijnset is gepresenteerd in een mooie houten doos. Door er ook nog een fles wijn bij te geven, kunt u het geschenk nog bijzonderder maken. Leuk om te geven én te ontvangen!

Audio speaker
Met een audio speaker kunnen uw relaties altijd hun favoriete muziek afspelen. De meest populaire speakers zijn de bluetooth speakers waarmee u uw smartphone kunt verbinden. De Notos draadloze speaker heeft een optimale geluidskwaliteit en maakt snel verbinding met de smartphone. Door deze doos te bedrukken, kunt u ontzettend veel indruk maken op uw zakenrelaties.


Een mooie laptoptas
Werkt u langdurig met iemand samen en wilt u graag laten zien dat de samenwerking erg belangrijk voor u is? Denk dan eens aan een praktisch geschenk zoals een laptoptas. Een bedrukte laptoptas is altijd handig en daarom erg leuk om te krijgen. Uw relaties zullen erg tevreden zijn met dit geschenk. 15.6’’ laptop en tablet tas is exclusief ontworpen en heeft verschillende voorvakken voor snoeren, pennen, smartphone en andere accessoires. Perfect als relatiegeschenk dus!

Uw geschenk personaliseren

Wilt u een professionele indruk achterlaten met uw geschenk? Door uw luxe relatiegeschenken te personaliseren worden uw geschenken niet snel vergeten. Bij Suprème Relatiegeschenken kunt u bijna elk geschenk laten bedrukken met o.a. uw logo, bedrijfsnaam, contactgegevens en social media.   

Wilt u graag advies of meer informatie over het laten bedrukken en bestellen van luxe geschenken? Neem dan gerust contact op met de klantenservice van Suprème Relatiegeschenken. Wij helpen u graag verder om zo het perfecte geschenk te vinden voor uw speciale gelegenheid.

 

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.