PERSOONLIJK ADVIES

Back to school relatiegeschenken

De meeste leerlingen en studenten zijn nu heerlijk aan het genieten van de zomervakantie, maar voordat u het weet staat het nieuwe schooljaar weer voor de deur. September is de maand dat alle leerlingen en studenten de schoolbanken weer in gaan. De kinderen hebben weer de volle motivatie en inspiratie om het schooljaar goed in te gaan. Voor uw bedrijf is dit het geschikte moment om promotiemateriaal te verspreiden onder de leerlingen. Aan het begin van elk nieuw schooljaar slaan de leerlingen en studenten weer schoolspullen in. Dit maakt de maand augustus en september de perfecte maand voor het uitdelen van school relatiegeschenken. U kunt hierbij denken aan het verspreiden van bedrukte rugtassen, schrijfwaren en nog veel meer. In deze blog zetten wij de leukste back to school relatiegeschenken voor u op een rijtje.

De leukste schoolspullen voor het nieuwe schooljaar 

Het nieuwe schooljaar is bijna begonnen. Het is dus hoog tijd om weer alle schoolspullen in te kopen. Er is niks leuker dan het nieuwe schooljaar te beginnen met een leuk geschenk. Door leuke schoolgeschenken uit te delen zorgt u dat de leerlingen en studenten goed voorbereid het nieuwe schooljaar starten. Ideaal dus tijdens de back to schoolperiode die er weer bijna aankomt. Wij geven u wat tips voor handige schoolspullen!

Basic potloden

Aan het einde van elk schooljaar zijn alle potloden weer versleten en kapot. Door leuke potloden te bedrukken met uw eigen bedrijfslogo, kunt u hier goed op in spelen. De brant potlood is zeer geschikt om weg te geven aan kinderen die weer naar school gaan. Er zit namelijk een leuke gum bij met een panda-, puppy- of dolfijnontwerp. Back to school met een goedgevulde etui dus!

Rugzak

Wat ook elk jaar weer erg belangrijk is, is een geschikte schoolrugzak. Vooral middelbare scholieren hebben veel profijt aan een goede rugzak waar ze veel boeken in kwijt kunnen. Hier kunt u als bedrijf zeker iets mee. Door de schoolkinderen een ruime, bedrukte schooltas mee te geven maakt u zeker indruk. De 600D laptoprugtas is erg geschikt om mee te nemen naar school, omdat er extra ruimte is voor een laptop. Ook voor de les lichamelijke opvoeding is het handig om een tas te geven waar ze hun gymspullen in mee kunnen nemen, zoals het rugzakje met koord.

Notitieboekje

Tijdens elke les moeten er aantekeningen gemaakt en bijgehouden worden. Door hippe notitieboeken weg te geven, weten de leerlingen en studenten zeker dat ze alle aantekeningen altijd bij de hand hebben. De A5 Deluxe marmer notitieboek heeft een prachtig design en kunt u bedrukken met uw eigen bedrijfslogo.

Voorbereid terug naar school

Bij Supremerelatiegeschenken.nl treft u een ruim aanbod aan back to school relatiegeschenken aan, zoals pennen, potloden, rugzakken en nog veel meer. De relatiegeschenken zijn ook geschikt om weg te geven aan docenten in het onderwijs. U kunt de back to school relatiegeschenken bedrukken met uw eigen logo of bedrijfsgegeven. De ontvanger zal schoolspullen erg waarderen. Wilt u graag hulp bij het kiezen van een geschikt back to school relatiegeschenk of advies over het laten bedrukken en bestellen van school relatiegeschenken? Hiervoor kunt u altijd terecht bij onze ervaren medewerkers van Suprème Relatiegeschenken.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.