PERSOONLIJK ADVIES

(Draadloze) opladers of powerbanks bedrukken bij Suprème Relatiegeschenken

Wilt u (draadloze) opladers of powerbanks bedrukken? Dan heeft u bij Suprème Relatiegeschenken een uitgebreide keuze. Er staan honderden producten in onze categorieën draadloze opladers, telefoonladers en powerbanks. Wat zijn de verschillen tussen deze categorieën? Lees hier alles over in deze blog.

Draadloze opladers bedrukken

Draadloze opladers bedrukken is steeds populairder aan het worden. De laatste jaren zijn er smartphones en tablets op de markt gekomen die draadloos kunnen worden opgeladen. Leg de smartphone of tablet zonder hoesje op de draadloze oplader en het apparaat wordt zonder kabel opgeladen. Deze draadloze oplaadmethode is alleen geschikt voor de nieuwste modellen en is dus niet voor iedereen een optie.

Telefoonladers bedrukken

Telefoonladers bedrukken is al jaren een geliefd relatiegeschenk. De opladers bestaan uit twee losse delen: een oplader en een kabel. Hierdoor is de oplader geschikt voor alle mobiele telefoons en tablets. In onze webshop vindt u telefoonladers die geschikt zijn voor een stopcontact of voor gebruik in een auto of vrachtwagen.

Powerbanks bedrukken

Powerbanks bedrukken is een relatiegeschenk dat de ontvanger onderweg kan gebruiken. De powerbank wordt met een kabel opgeladen, waarna deze een telefoon of tablet één of meerdere keren kan opladen als er geen stopcontact in de buurt is of als de gebruiker wil kunnen lopen tijdens het opladen. Er zijn zowel powerbanks met een kabel om de telefoon op te laden, als draadloze powerbanks. Hierbij legt men de telefoon op de powerbank om op te laden. Er zijn verschillende capaciteiten van de powerbanks in onze webshop. De powerbanks met een lagere capaciteit (tot 2000 mAh) kunnen een mobiele telefoon één keer opladen. De powerbanks met de hoogste capaciteit (vanaf 8000 mAh) kunnen een mobiele telefoon of tablet meerdere keren opladen.

(Draadloze) opladers bedrukken | bedrukkingsmogelijkheden

(Draadloze) opladers bedrukken kan op diverse manieren. De (draadloze) opladers van kunststof krijgen vaak een bedrukking met een tampondruk, zeefdruk of transferdruk. De manier van bedrukken is afhankelijk van het aantal kleuren en het bedrukkingsoppervlak. Metalen artikelen kunnen we graveren, wat een prachtig luxe uitstraling geeft.

Contact met ons opnemen

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over (draadloze)opladers bedrukken. Dat kan via de chat op de website of met de gegevens op de contactpagina.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.