PERSOONLIJK ADVIES

Drinkwaren voor onderweg

Bekers on the go kunnen op verschillende manier gebruikt worden: als geschenk en als reclameartikel. In beide gevallen zorgen ze voor een blije ontvanger. Bij Suprème Relatiegeschenken kunt u ze laten bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of bedrukking naar keuze.

 

Geschenk voor uw personeel

Als u personeel veel onderweg is, dan zijn bekers to go perfect als geschenk. Er zijn verschillende uitvoeringen.

Speciale koffiebekers, die houden koffie warm en hebben een handige deksel. De deksel kan dicht gedaan worden zodat er tijdens het rijden niks uit morst. In de deksel zit een klein gat, zodat er niet te veel warme koffie in een keer uit komt.

Een shakebeker, deze bekers zijn een stuk groter en hebben een andere deksel. De beker heeft meestal een grote ronde drinktuit. De bekers worden veel door sporters gebruikt om dikke shakes uit te drinken. Maar dat is niet het enige waar ze voor gebruikt worden. Ze zijn ook perfect voor bijvoorbeeld water. De bekers hebben een grote inhoud, daardoor kan er veel water gedronken worden. Goed voor de gezondheid! Het nadeel aan deze bekers is dat er geen warme drank in kunnen.

Thermoflessen en bekers zijn ook handig voor onderweg. In deze drinkwaren kan drinken lang warm gehouden worden. Een thermofles is groot dus kan er veel warm drinken in bewaard worden. Tijdens een wandeling of lange afstandsreis is dit handig.

Een thermosbeker is een stuk kleiner, er past ongeveer één kop koffie in. Alle thermobekers en flessen hebben een thermowand. Dit houdt de inhoud lang warm of koud.

Naast koffie of warme dranken kunnen er in de thermoflessen of bekers ook andere dingen warm gehouden worden: zoals soep.

 

Reclameartikelen

Met deze drinkwaren kunt u reclame maken voor uw bedrijf. Door de bekers te bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam laat u alle ontvangers kennismaken met uw bedrijf. Dit betekent meer naamsbekendheid.

De bekers kunnen naast reclameartikel ook ingezet worden als reclamegeschenk. Een zakenrelatie onderhouden is voor elk bedrijf belangrijk. Kiest u voor een bruikbaar en uniek geschenk, dan maakt u nog een beetje extra indruk.

 

Als u vragen heeft, kunt u altijd contact openemen. 

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10