PERSOONLIJK ADVIES

Een geslaagde picknick.

Met mooi weer is het altijd leuk om naar buiten te gaan, als dit gecombineerd wordt met eten. Dit wordt ook wel een picknick genoemd. In het bos of op het strand genieten van wat eten, drinken en natuurlijk het weer. Voor een geslaagde picknick zijn een aantal dingen nodig. Deze producten hebben wij op een rijtje gezet!

Om te beginnen is een picknickkleed handig. De plek waar uiteindelijk de picknick gehouden wordt kan vochtig of nat zijn, dat is niet lekker om op te zitten. Het kleed houdt het water tegen. Dan moeten de spullen voor de picknick meegenomen worden. Daarvoor is het handig om een picknickmand te gebruiken. Hierin kunnen alle producten gedaan worden, van het eten tot het kleed.

Als de mand er is kan die gevuld worden met eten en drinken, maar er zijn nog meer dingen nodig om de picknick geslaagd te maken. Zoals een zakmes, deze is handig om te hebben voor het snijden van brood, groentes of kaas. Daarnaast is een flesopener of kurkentrekker een producten wat niet kan ontbreken. Er kunnen flesjes zoals Cola of Fanta mee opgemaakt worden, maar ook wijnflessen. Het is wel fijn als dit drinken ook uit een beker gedronken kan worden. Ook dit is bij Suprème Relatiegeschenken te krijgen. Van thermobekers tot wijnglazen. Als laatste zijn er bordjes en bestek nodig om het eten op te leggen. Een stukje frisser dan op het kleed.

Nu de mand is gevuld en de plek voor de picknick is gevonden, kan alles uitgepakt worden en kan het feest beginnen! Een beetje extra sfeer kan nooit kwaad. Er kan een speaker meegenomen worden voor een gezellig achtergrondmuziekje.

Een leuke extra is een snijplank, dit kan veel ruimt innemen. Maar als de picknick is opgezet, kan hier al het eten en drink opgezet worden. Glazen en bekers vallen niet om op de snijplank. Dit voorkomt drinken over het eten of het kleed.

Mocht u vragen hebben over een bepaald product, neem dan contact op via de contactgegevens.

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10