PERSOONLIJK ADVIES

Eenvoudig een relatiegeschenk voor in de keuken uitkiezen!

De keuken is één van de belangrijkste plekken in huis. Mensen maken hier heerlijke gerechten klaar en voelen zich een hele chef als ze aan het kokkerellen zijn. Hoe leuk is het dan om een keer een keukengeschenk te geven aan uw medewerkers of aan relaties? Dit is één van de voornaamste redenen waarom een keukengeschenk bij veel mensen goed uitpakt. Daarnaast zijn keukentools vaak voorzien van functionele opties, hierdoor zou de ontvanger van het geschenk al snel zeggen dat het goed van pas komt! Het is ook mogelijk om het geschenk nog persoonlijker te maken, dit kunt u doen door het product te laten bedrukken met een logo, naam of leuke tekst. Als u ervoor kiest om een logo te laten bedrukken, draagt u ook uw steentje bij aan de merkbekendheid van uw bedrijf! Lees verder om er eenvoudig achter te komen welke keukengeschenken geschikt zijn voor uw collega’s of klanten!

Wilt u een functioneel relatiegeschenk uitkiezen?

Nu u weet waarom een keukencadeau vrijwel altijd goed uitpakt, is het natuurlijk ook leuk om te weten wat de mogelijkheden zijn. Houd er wel rekening mee dat er bijna altijd één iemand is waarbij het relatiegeschenk minder goed uitpakt, omdat het simpelweg niet goed bij hun past. Daarom kan u er natuurlijk ook voor kiezen om verschillende relatiegeschenken aan te schaffen. Voordat u dit gaat doen, is het handig om te weten hoeveel geld uzelf aan de keukengeschenken wilt besteden. Houd er wel rekening mee datH dure cadeaus over het algemeen langer meegaan dan goedkope cadeaus. Dure cadeaus hoeven niet altijd beter te zijn, het gaat tenslotte om het gebaar! Hieronder hebben we een aantal potentiële relatiegeschenken voor in de keuken in kaart gebracht:

Tip: Probeer erachter te komen welke keukentools écht van pas komen bij de ontvangers!

 • Roestvaststalen peper- en zoutstel: Tegenwoordig zijn er genoeg mooie peper- en zoutstellen gemaakt van de beste materialen. Het kruiden van eten is natuurlijk niet weg te denken in de kookcultuur.
 • - Diamant Sabatier Riyouri Keukenmessenblok: Een mooi keukenmessenset gepresenteerd in een uniek houten messenblok, voorzien van maar liefst vijf messen!
  - Kaasplateau met kaasmes: Voor de echte kaasliefhebber is dit geschenk niet weg te denken. Perfect voor gezellige avondjes met een heerlijk stukje toast erbij.
  - Keramische messenset: Drie messen met verschillende groottes + doorzichtige messenhouder.
  - Maestro vleesmes en vleesvork: Handig om grote stukken vlees mee te snijden. Geleverd met een luxe geschenkkist.
  - 4-delig steakmessenset: Ideale messen om het bestek mee uit te breiden. Hiermee snijdt u gemakkelijk door elk stukje vlees!
 • Bierglazen, champagneglazen, theeglazen of wijnglazen. Glazen zijn altijd te combineren met een drank. Denk bij bierglazen bijvoorbeeld aan een aantal (speciaal)biertjes om het cadeau nog completer te maken!
 • Multifunctionele flesopeners: Veel mensen kunnen op een creatieve manier hun flesje bier openen, maar bij een wijn of fles champagne gaat dit vaak wat moeilijker. Daarom is het natuurlijk gemakkelijker om alle openers samen te voegen!
 • Een mok is altijd een goede oplossing voor iemand die vaak thee of koffie drinkt.Voeg er bijvoorbeeld een leuke tekst of quote aan toe om het nog persoonlijker te maken!
 • Snijplanken: Vandaag de dag zijn er genoeg verschillende mogelijkheden als het gaat om snijplanken. Denk hierbij aan een snijplank van bamboe, hout of kunststof.

Bij Suprème Relatiegeschenken heeft u de mogelijkheid om elk product uit de bovengenoemde lijst te laten bedrukken!

Geschenken voor mensen die de keuken naar buiten brengen

Het lenteweer liet dit jaar alweer vroeg van zich horen in Nederland én daarom kunnen ook de zomerkriebels niet meer wegblijven. Naast een geschenk voor in de keuken kunt u daarom ook nadenken over een cadeau voor de barbecueliefhebbers! Suprème Relatiegeschenken heeft een ruim aanbod aan functionele barbecueproducten. Wilt u ervoor zorgen dat iedereen een heerlijk stukje vlees, kip of vis kan bereiden op de barbecue? Twijfel dan niet en kies voor de hoogkwalitatieve barbecuegereedschappen van Suprème Relatiegeschenken!

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10

supersnel bezorgt!!

Miriam uit Oss

9