PERSOONLIJK ADVIES

Elektronica als relatiegeschenk

Elektronica als relatiegeschenk

We leven in een digitaal tijdperk waarin we ontzettend veel gebruik maken van allerlei soorten elektronica producten. Iedereen maakt tegenwoordig gebruik van een smartphone, tablet en allerlei accessoires voor deze artikelen. Een smartphone of tablet zijn natuurlijk erg kostbare en dure artikelen. Er zijn echter ook verschillende elektronica producten die niet heel duur hoeven te zijn en zich uitstekend lenen als relatiegeschenk. Kies voor een geschenk waarvan u zeker weet dat de ontvanger hier dankbaar gebruik van zal maken. Zo weet u zeker dat uw bedrijf op een positieve manier wordt herinnerd bij gebruik van het geschenk. Relatiegeschenken of promotieartikelen kunt u door middel van bedrukking laten voorzien van uw bedrijfsnaam of -logo. Dit is ook mogelijk wanneer het een elektronisch artikel betreft. Bedrukking zorgt ervoor dat het voor de ontvanger duidelijk is dat het artikel van u komt. Daarnaast kan een zichtbaar bedrijfslogo of bedrijfsnaam ook zorgen voor het vergroten van uw naamsbekendheid wanneer ook anderen met het artikel in aanraking komen.

Diverse soorten elektronica

Er zijn vele verschillende soorten elektronica artikelen die geschikt zijn als relatiegeschenk of promotieartikel. U kunt daarbij denken aan (simpele) muziekspelers, (draadloze) speakers, een laserpoint of powerbank om een mobiele telefoon of tablet mee op te kunnen laden. Er zijn verschillende soorten speakers te verkrijgen. Simpele speakers met kabel zijn vaak al goedkoop te verkrijgen. Deze bedrukte speakers kunt u op een evenement of beurs uitdelen ter promotie. Wat duurdere draadloze speakers met boxen van uitstekende kwaliteit kunt u cadeau doen aan uw werknemers voor een speciale gelegenheid of aan uw vaste klanten of relaties. We weten allemaal dat de smartphone van onze batterij na enige tijd het niet erg lang mee volhoudt. Een handige powerbank is daarom onmisbaar. Er zijn diverse powerbanks in allerlei prijsklassen beschikbaar. Kies voor een simpele powerbank waarmee een mobiele telefoon een keer kan worden opgeladen of voor een powerbank die ook op zonne-energie werkt. Hoe geweldig is het als de powerbanks voorzien van uw bedrijfsnaam onderweg en op diverse plekken worden gebruikt.

Accessoires

Bij Elektronica horen natuurlijk verschillende accessoires. Deze accessoires zijn ook zeer geschikt als promotiemateriaal of als relatiegeschenk. U kunt daarbij denken aan oordopjes die op een telefoon, muziekspeler of laptop kunnen worden aangesloten om er muziek mee te luisteren. Deze oordopjes worden aangeboden in verschillende prijsklassen. Oordopjes zijn er al voor minder dan een euro, deze zijn geschikt om uit te delen ter promotie. Uw relaties maakt u blij met bedrukte oordopjes waar uitstekend geluid uit komt. Ook smartphone- of laptophoezen zijn leuke accessoires om te laten bedrukken en uit te delen. Deze zorgen van bescherming en dienen voor u ook als reclamemiddel. Ook leuk is de USB-stick die op ieder kantoor maar ook in ieder huishouden van pas komt. Gaat een klant of werknemer op reis, geef ze dan een bedrukte selfiestick mee voor het maken van leuke foto’s in het buitenland. Op Supremerelatiegeschenken.nl kunt u terecht voor vele verschillende soorten elektronica, accessoires en andere relatiegeschenken en promotieartikelen.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.