PERSOONLIJK ADVIES

Elektronica met logo bedrukken: onze tips!

Elektronica is de laatste jaren sterk in opkomst in de relatiegeschenkenmarkt. Begon het nog met een bedrukte usb-stick van 128 mb, inmiddels heeft u een ruime keuze om elektronica met uw logo te bedrukken. In dit blog geven wij u onze tips voor het uitzoeken van het perfecte elektronische artikel voor uw klanten of werknemers - én welke bedrukking u hier het beste op kunt plaatsen. Lees gauw verder!

Eerste keuzes | Elektronica met logo bedrukken

Wilt u elektronica met uw logo bedrukken? Bedenk hiervoor eerst aan wie u het artikel gaat vergeven en met welk doel. Zijn de elektronica met logo bedoeld voor werknemers van uw bedrijf? Of gaat u ze uitdelen aan (potentiële) klanten? Onze artikelen hebben een wisselende minimale afname, het is dus belangrijk om eerst te weten hoeveel producten u wilt hebben. Bovendien is het handig om alvast te bepalen welk budget u beschikbaar heeft. Zo kunt u gericht op zoek naar een artikel.

Soorten artikelen | Elektronica met logo bedrukken

In onze webshop vindt u diverse categorieën met elektronica om te bedrukken met uw logo. Wilt u een accessoire voor een computer bestellen? U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een computermuis, muismat of usb-stick. Ook kunt u elektronica voor telefoon & tablet bestellen, zoals een powerbank, webcamcover of draadloze oplader. Of kiest u liever voor een koptelefoon of speaker?

Welke bedrukking | Elektronica met logo bedrukken

Wilt u elektronica bedrukken, denk dan goed na over welke bedrukking u gaat gebruiken. U kunt kiezen voor uw bedrijfsnaam en enkele bedrijfsgegevens, zoals een website of een telefoonnummer. Ook kunt u kiezen voor elektronica met logo bedrukken. Binnen een bedrijf staat het erg professioneel als u gebruikmaakt van elektronica met uw eigen logo, en zeker voor werknemers die klanten ontvangen of bezoeken. Als relatiegeschenk zijn elektronica met logo ook zeer geschikt als reclamemateriaal: de ontvanger zal bij elk gebruik uw logo zien en hierdoor onbewust steeds positiever over uw bedrijf gaan denken. Bovendien geven nog niet veel bedrijven elektronica weg als relatiegeschenk, de ontvanger zal u zeker dankbaar zijn voor dit bruikbare artikel!

Voorbeeld van uw elektronica met logo

U kunt gratis en vrijblijvend een digitaal voorstel aanvragen bij Suprème Relatiegeschenken. Dat kunt u doen door in onze webshop het artikel aan te klikken. Selecteer de kleur, de bedrukking en het aantal, upload de bedrukking en klik op ‘digitaal voorstel aanvragen’. U zult op korte termijn een digitaal voorstel in uw mailbox ontvangen waarop u alvast kunt zien hoe het elektronica-artikel er met uw bedrukking uit komt te zien.

Contact opnemen over elektronica met logo bedrukken

Heeft u vragen over elektronica met logo bedrukken? Neem gerust contact met ons op via de gegevens op onze contactpagina of stuur ons een bericht in de chat.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.