PERSOONLIJK ADVIES

11x onze beste festival producten

De lente en zomer zijn dé festivalseizoenen. U kunt hier heel goed op inspelen door voor of tijdens deze festivals bedrukte producten uit te delen. In dit blog laten we u de 11 beste festival producten zien, gebaseerd op de 11 meest verkochte festival producten van de afgelopen jaren. Welke is uw favoriet?

Promotie artikelen | Festival producten

Voordat een festival begint of tijdens een festival zijn dit fantastische promotie artikelen: sleutelhangers, keycords en zadelhoesjes. Zadelhoesjes zijn perfect om over fietszadels te doen, zodat zo veel mogelijk mensen buiten het festivalterrein weten dat hier een geweldig festival aan de gang is - of nog komt! Organisatoren of bezoekers tijdens het festival kunnen keycords goed gebruiken, bijvoorbeeld om een badge aan te hangen, een toegangskaart, een sleutelbos etc. Sleutelhangers kunt u zowel van tevoren als tijdens het festival uitdelen, deze promotie artikelen zullen nog vaak gebruikt worden, zodat de ontvangers telkens opnieuw terugdenken aan dit fantastische festival.

Goed drinken | Festival producten

Zeker op warme dagen is het zo belangrijk om goed te blijven drinken. Kies daarom als festival producten bijvoorbeeld voor onze waterflesjes, biologische drankjes of drinkflessen. De waterflesjes zijn alvast gevuld met water, de biologische drankjes met een heerlijk biologisch sapje. En de drinkflessen zijn ideaal als u watertappunten op het festival terrein hebt. De ontvangers zullen de drinkflessen ook na het festival ongetwijfeld nog vaak gebruiken om drinken mee te nemen onderweg.

Samen actief zijn | Festival producten

Om de gezellige sfeer aan te moedigen, is samen een spel spelen natuurlijk een fantastisch idee. Op een festival is een bordspel niet zo handig, maar kunt u beter denken aan spellen waarbij bezoekers de ruimte goed kunnen gebruiken, zoals met frisbees en strandballen. De frisbees hebben een groot bedrukkingsoppervlak en de strandballen kunnen op meerdere segmenten bedrukt worden.

Zonbescherming | Festival producten

Om uw bezoekers te beschermen tegen de zon kunt u diverse festival producten laten bedrukken en uitdelen. Denk daarbij aan trucker caps, de zeer populaire variant van de traditionele petten. Of kiest u liever voor een zonnebril of zonnebrandcrème?

Contact over festival producten

Heeft u vragen over bovenstaande producten, of wilt u graag dat wij met u meedenken welk artikel perfect past bij uw festival of de bezoekers? Stuur ons dan een bericht in de chat op onze website, mail naar [email protected] of bel naar 074 - 24 24 757.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.