PERSOONLIJK ADVIES

Goede voorbereiding op het najaar

Nummer 1 een paraplu

In de herfst zijn er vaak onverwachtse regenbuien, daar kunt u zich nu al op voorbereiden. Bij Suprème Relatiegeschenken zijn verschillende modellen paraplu’s verkrijgbaar. De stormparaplu’s zijn super geschikt voor een bui met harde wind. De paraplu gaat niet kapot en zorgt voor een droge verplaatsing. Dan is er nog de opvouwbare paraplu, handig om in een tas te doen of om in de auto te leggen. De paraplu is klein maar houd je droog bij regen.

Nummer 2 een fleecedeken

Een fleecedeken is een warm en sfeervol geschenk voor zowel medewerkers als zakenrelaties. Met de deken kunt u reclame maken in de koudere maanden. Dit is opvallend en uniek en mensen zullen uw bedrijf onthouden. De dekens hebben verschillende kwaliteiten, de ene is stevig en luxe terwijl de anderen minder stijlvol en stevig is. Ook voor uw budget is er een fleecedeken.

Nummer 3 een mok

In het najaar is het lekker om een warm drankje zoals chocolademelk of thee uit een grote mok te drinken. Bij Suprème Relatiegeschenken zijn er veel grote mokken waar uw logo op gedrukt kan worden met uw logo of bedrijfsnaam. De mokken kunnen gebruikt worden als promotiemateriaal of om zelf te gebruiken.

Een thermobeker is leuk om te geven als iemand veel onderweg is. Dit houdt het drinken warm of koud, is afsluitbaar en kan daarom onderweg meegenomen worden tijdens een koude regenachtige dag.

Nummer 4 regenkleding

Als u tijdens het najaar toch veel buiten moet zijn en niet altijd een paraplu kunt gebruiken, dan kunt u regenkleding laten bedrukken. De materialen van de regenkleding verschilt van een goede, stevige en herbruikbare jas, tot een poncho die na één keer niet meer gebruikt kan worden.

Nummer 5 sokken

Sokken zijn een leuk geschenk voor uw medewerkers, of u kunt ze gebruiken als een uniek promotieartikel. Met koud weer zijn warme sokken altijd lekker om aan te hebben, en met uw logo of ontwerp erop maakt u op een unieke manier reclame

 

Heeft u vragen over een bepaald product? Neem dan contact op!

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10